Enter your keyword

Sayaiday's Categories








Biodata Aeril zafrel (Suhairil Sunari)


aeril zafrel
Update : 2017

Dulu Iday memang minat dekat Aeril Zafrel ni. Bagi iday, dia ada rupa dan hensem. Sekarang dah kahwin dan ada 2 orang anak. Cepat je masa berlalu kan.. Hehehe


aeril zafrel



Nama dia jadi keyword paling bnyak dalam blog aku,,kacak x?hehe,,2/12 ari tu besday dia,,n umur dia sekarang 22,,hehe

Ini info dari wikipedia pasal aeril :

Suhairil bin Sunari atau nama komersialnya Aeril Zafrel merupakan seorang model dan pelakon remaja popular di Malaysia. Beliau mula dikenali menerusi watak Affendi dalam siri TV Kisah Kaisara Musim Pertama. Kelibatnya juga dilihat dalam siri TV Senja Permai di Astro Prima dan terbaru Durja Ningsun di TV3.


Kalau korang minat and nak tahu lebih lanjut tentang Aeril, boleh check IG dia dekat link ini : https://www.instagram.com/aeril_zafrel/

Sekarang memang dah lain berjambang. Hehe

1 comment:

Follow My Instagram