Enter your keyword



Bila Adik Lelaki kena beli Tuala Wanita :p

Saturday, December 18, 2010
Sebenarnya aku tak faham,,kenapa orang laki taknak tolong belikan tuala wanita,,malu ker?haha,,kadangkadang aku suruh abah aku,,tapi dia main hentam jer jenis pad tu,padahal aku dah bgtau siap-siap,,,,

tapi,pagi tadi abah xder,,&& masa tu ami jer ader,,so,suruhlah dia pergi beli,,mulamula tu budak ni memang taknak pergi,,kena upah baru nak gi..

"ami,beli yang maxi ,,taknak ada wing"

"pakai jerlar,,banyak songehh pulakkk,,aku mana tau maxi ,wing2 ni gilerr"

haha,,mula lar,,,beli main hentam je,,kalau mintak overnight,,dia bagi maxi xder wing,,kalau mintak maxi,,dia bagi overnight,,,ni untuk kebaikan dia jugak,,nanti senang nak beli kat wife dia bila besar nanti,,haha,,

"kalau malu sangat,belilar kat shell,,xde orang kenal,,haha"

"malas aku,shell,,ppuan jual,,kedai Pok Ya,laki jual"

taknak beli kalau ppuan jual,,malu ke dik?kesiannn,,ko ingat ppuan tu kisah,,tapi,,bagi aku,,laki yang tolong beli ni gentleman lar,,,,sanggup beli,,laki-laki yang nak tunjuk macho ni,takkan beli,,yelar,,jatuh standard,,sebab ikut cakap ppuannn,,[kot lar]

p/s : so,laki-laki lain,,malu ker?


Biodata Aeril zafrel (Suhairil Sunari)

Friday, December 10, 2010
aeril zafrel
Update : 2017

Dulu Iday memang minat dekat Aeril Zafrel ni. Bagi iday, dia ada rupa dan hensem. Sekarang dah kahwin dan ada 2 orang anak. Cepat je masa berlalu kan.. Hehehe


aeril zafrel



Nama dia jadi keyword paling bnyak dalam blog aku,,kacak x?hehe,,2/12 ari tu besday dia,,n umur dia sekarang 22,,hehe

Ini info dari wikipedia pasal aeril :

Suhairil bin Sunari atau nama komersialnya Aeril Zafrel merupakan seorang model dan pelakon remaja popular di Malaysia. Beliau mula dikenali menerusi watak Affendi dalam siri TV Kisah Kaisara Musim Pertama. Kelibatnya juga dilihat dalam siri TV Senja Permai di Astro Prima dan terbaru Durja Ningsun di TV3.


Kalau korang minat and nak tahu lebih lanjut tentang Aeril, boleh check IG dia dekat link ini : https://www.instagram.com/aeril_zafrel/

Sekarang memang dah lain berjambang. Hehe

Follow My Instagram