Beto Kusyairy Dah Kahwin, Ini Gambar Isteri Beto (Update 2017)



Iday mula kenal beto dari drama Kashaf Amani, memang semua budak rumah suka and cakap beto ni comel. Then dia memang pandai berlakon. Before ni dia pernah berlakon dalam movie Geng Surau dan Juvana.

Beto ni memang ada bakat dan berjaya bawakan watak dengan baik. Iday ingatkan dia belum kahwin, tapi dah lama rupanya. Haha 

Iday dapat tahu pon sebab terbaca komen dekat blog wife dia. Haha

Update 2017:

Iday dah remove gambar beto dan isteri sebelum ni sebab gambar tu gambar lama. Masa Isteri beto belum bertudung lagi. Nama isteri beto adalah Tisha Shahar.

Diorang dah kahwin sejak tahun 1 Februari 2008 dan masih belum ada rezeki anak. Doakan mereka okay :)


Isteri Beto ni kawan baik Shera Aiyob jugak. 




Pernah juga diorang ni keluar travel sama-sama. 


Comel je diorang ni :)






Others Post




3 comments:

Follow My Instagram