Enter your keyword

Movie-Crazy little thing called love ♥

ni memang feveret part,,,

nak bagi sinopsis sikit citer ni,,hehe
p'nam ni cam budak sekolah yang biasa-biasa jer,tak cantik,gelap,,
dia ni syok lar kat 1 mamat yang popular kat sekolah dia,p'shone,,
then,kawan-kawan p'nam ni tolong lar usha si p'shone tu,,
siap pakai 1 buku cinta lar,,
sampai lar si p'nam ni dari tak cantik jadi cantik,,
tapi malangnya,p'shone tak bagi respon,,yang bagi respon,kawan p'shone,p'top
&& paling takler terima,p'shone & p'top ni dah janji takkan suka kat girl yang sama lar,,
so,nak tau citer dia camner,pi lar usha kat link bawah ni

hehe,,aku nangis tengok citer ni,,hahaha

comel gila


COMELLL!
yang penting,aku suka kat laki tu!!artis Korea pon takler lawan okay!hahaha


3 comments:

  1. ensem. mcm slera je nk tgok cte ni.lol!

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaaa...ira ade tengok citer ni bulan lepas rasanya. best gile. dah lah laki cute. erghhh..geram.hahahahahha.

    ReplyDelete
  3. @FaraLavida: mmg selera pon,,laki ni cute gilaaa,hhehehe

    @ira: tau takper,,mmg layan lar :)

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List