Enter your keyword

Family : Keluar Lepak Dengan Mak, Adik Cah and Kakak

Assalamualaikum :)


penat giler hari ni,,dari pagi keluar balik petang,,Actually pagi tadi teman Cah pergi buat test JPJ,,,kesian kat dia sebab failed masa test on da Road sebab dapat JPJ yang kerek gila,,ppuan lak tu,,lantak dia lar cah,,next time try lagi,,& harap-harap bukan ngan makcik tu lagi,,heehhe,,sementara tunggu,,gila-gila gambar dengan kakak & mak,,blog ni jarang-jarang letak gambar kakak aku,,ni lar dia,,hehe


okay,,perasan!hehe
susah betol nak amik gambar dia ni,,tapi,hari ni dia okay skit,,tapi itular,,terbudget muda sudahhhh,,hehehe

hahaha,,kenapa lar aku asyik amik gambar camni :(

mak xlayan,baca paper

dah lama xnampak udang & sotong ni,,kalau ondaway nak gi bandar trg,wajib tgk replika ni,,hehe,,masa dalam kereta,,gila-gila gambar ngan Cah..debabkan dia suka sangat korea,,suruh dia bergambar ala-ala korea,,hahaha

sampai-sampai bandar,trus makan,,hehesnap makanan aku jer,,sebab dah lapar sangat,,hehe..lepas tu pi shopping baju kurung,,bukan baju raya tapi baju apa ntah,,sajer-sajer kot,,haha,,Cah beli 2 pasang,mak 1 pasang,kakak 2 pasang & aku sepasang jer,,,lepas tu pi beli kasut!!hehehe,,,then pergi beli Freskies untuk si Lanun,,hehe,,,jumpa lar member-member masa sekolah dulu,,jupe Bewanggg,,hehe,,




orang diet,nasi sikit lauk banyak :)

Lepas tu,pergi anta kakak kat umah dia,singgah kat umah mak mertua dia,,pekena ABC dulu,,,best-best lama dah tak makan ABC,sekali pekena kerepok lekor & goreng pisang,,hahaha,,




tinggal separuh dah



layan abc

snap by ipan,,rumah mak mertua kakak,,ramai bebudak time ni,,hehe

best-best,,lama dah tak jejalan berempat,Mak,Kkak,Cah & iday :)









No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

My Blog List