Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Sekeping Serendah Retreat Homestay






Sekeping Serendah Retreat Homestay,
Chalet, Jalan Ipoh, Kg Orang Asli, Serendah, Rawang, Kuala Lumpur, Malaysia 48200 

Cantik kan?siap ada outside pool lagi,,Bbq disediakan,
ada waterfall sebab tempat ni berdekatan dengan perkampungan orang Asli,,
tengok price pon cam reasonable lar,,
ni semua taw dari Humaira,bila dia letak gambar kat facebook,,
so,Google lar,yang pergi kat sini semua bagi respon baik,,

ada banyak jenis rumah actually,Glass Shed,Mud Shed,,,
tapi cantik macam yang Mud Shed,ni semua tengok kat page chalet ni lar,,,hehe
gaya macam pernah pergi,,haha

so,housemate?bila nak pergi sini?hahaha

Korang berminat nak tahu details dan booking? Boleh check link website dibawah :

http://www.sekeping.com/serendah/


GETTING THERE
From Kuala Lumpur, take the North-South Highway heading north and exit at Rawang. After the Rawang tollgate, turn right and head north via the old trunk road. Pass busy Rawang town and head toward Serendah (10km away).GPS coordinates : N3.368050, E101.631150


7 comments:

  1. oh family bpk aku penah plan nak pegi sini for family day. excited dah semua tapi asek full je. lepas tu kena book the whole place xbole book satu rumah je. then cousin aku ckp tempat tu byk anjing bekeliaran and so x jadi. hahaha

    ReplyDelete
  2. eh makcik ni spoil tol,,hahaha,,
    tapi mmber aku pergi cam okay jer,,book 1 umah je,,maybe time ko punya family day jer ,,hehehe,,

    tp seriusly,cantik oiiii

    ReplyDelete
  3. aku xnk la pegi kt cni dgn pijo..t org nmpak kitorg....hahaha..tdo dlm kelambu.. i like....

    ReplyDelete
  4. hahhaa xtau la. org tu takut ktorg mcm ramai sgt nanti huru hara kot hahaha. tp pastu xsilap aku dia mcm xbole lebih org satu rumah. konon mcm if dia ckp bilik tu muat 4 org so kena ad 4 org je xbole sumbat2 org lain tido atas lantai or tido himpit2 xbole. hahaha over kan org tu dengki. hahaaa

    ReplyDelete
  5. @shida : eh budak ni,,ni girl2 only,,haha

    @amalina : a'ah,yang tak syok tu lar,,kalau 7 orang kompem kena pakai 2 umah,,cancel lar sini,,hahaha,,

    ReplyDelete
  6. alowr..bwu nk join ikot trip gk..tetibe nk cancel pulek..1ari brape ni??cantik r tmpt ye..

    ReplyDelete
  7. haha,,xcancel agi,,tgk dulu camner,,hehe,,

    tak silap around 300 kot 3 hari,,tapi leceh 1 umah maksimum 4 orang camtu,,dia thk hari,,tapi mmg full booking la,,hehe

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List