Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Si Badan Sedap Peluk

dia ni memang sedap peluk,,kalau dulu selalu jugak aku bagi lepas,,biar jer dia menapak kat dalam bilik aku,,yelar,,bilik aku banyak bantal,,dia memang lar suka sesangat tempat lembut-lembut,,lagi2,tingkap dekat dengan katil,,lagi best,,sebab dia ni jenis suka dok kat tingkap,pastu melayan perasaan sesorang,,eh,sesekor,,haha,,badan lak tough,,,besar tapi bukan gemuk,,memang harap sangat dia gemuk,,sebab tu aku bagi makan freskies,,tapi,,kadang2 dia tak selera,,dia suka ikan gaul dengan nasi,,maklumlar kucing melayu,,mana hadap sangat western ni,,hehe,,tapi,memang manja lar sangat,,kalau tak gosok leher @ kepala dia,,main suka ati gigit tangan orang,,tak pasal,kena halau dari bilik,,annoyying jadinya,,haha,,kesian kat Lanun,,


gigih nak letak tangan atas jugak,,tak sedar badan gemuk,,haha

pastu kan,,petang tadi,biasa lar ada masak-masak kan,,nama pun nak bukak pose,so,mak aku ada blender something,,bunyi cam bising lar,,Lanun dah cuak dah,,mulalar tunjuk muka cuak,,gila gelak je aku tadi,,haha,,tapi,,bila tengok gambar,,macam tough pon ada kucing aku ni,,patutlar ada jer kucing-kucing betina kat umah ni,,hehe,,maklumlah,kucing i hot kannn,,haha

cuak 1#

cuak 2#

cuak 3#

banyak-banyak kucing yang aku bela dulu-dulu,,dia ni jer yang tak kacau orang makan,,bagus2,,hehe,,tapi kacau aku main laptop,,hishhhh,,nak, beli lar 1,,haha,,,




No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

My Blog List