Enter your keyword

Family : Skyping with my sister ♥

tadi berskyping dengan cah gila,haha,,eh,sepatutnya malam ni dah balik shah alam,but then my sis penat & suggested hantar esok2 pagi2,,so hey ho! i'm still kat klang. rindu my housemate,,tak sabar nak jumpa esok,tapi,yang sedihnya,diorang nak balik umah masing,tinggal la aku n yana,nasib baik yana adal,,,boleh jadi peneman duka lara,,hehe..

so,cah xder keja,,dia punya paper start 3.1 & abis 13.1,,jeles dik oi,,kakak mung punya paper habis 18.1,,and dalam 16,1 tu dia datang kl,,& nanti kita kuar jumpa Ami & mintak dia belanja er,,hahaha,Ami tgh cuti & ada kat kajang,budak tu kerja,,rajin2,,



Cah buat muka busuk :p

alya buat muka pelik lagi :)

i miss you :')

muka my sis nampak baik je kan ,hehehe,,tak macam kakak dia,hehehe :p
takyah nak diet sangat lar yer,dah kurus kering dah aku tengok,,heeeeeee,,love ya! :)

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

My Blog List