Enter your keyword


Subscribe To My Youtube Channel



Beto Kusyairy Dah Kahwin Rupanya!

Tuesday, May 10, 2011

Iday mula kenal beto dari drama Kashaf Amani, memang semua budak rumah suka and cakap beto ni comel. Then dia memang pandai berlakon. Before ni dia pernah berlakon dalam movie Geng Surau dan Juvana.

Beto ni memang ada bakat dan berjaya bawakan watak dengan baik. Iday ingatkan dia belum kahwin, tapi dah lama rupanya. Haha 

Iday dapat tahu pon sebab terbaca komen dekat blog wife dia. Haha


Ini wife dia yang comel tu,


So, jangan kecewa lama sangat ye :p



Movie-Crazy little thing called love ♥

Sunday, May 01, 2011
ni memang feveret part,,,

nak bagi sinopsis sikit citer ni,,hehe
p'nam ni cam budak sekolah yang biasa-biasa jer,tak cantik,gelap,,
dia ni syok lar kat 1 mamat yang popular kat sekolah dia,p'shone,,
then,kawan-kawan p'nam ni tolong lar usha si p'shone tu,,
siap pakai 1 buku cinta lar,,
sampai lar si p'nam ni dari tak cantik jadi cantik,,
tapi malangnya,p'shone tak bagi respon,,yang bagi respon,kawan p'shone,p'top
&& paling takler terima,p'shone & p'top ni dah janji takkan suka kat girl yang sama lar,,
so,nak tau citer dia camner,pi lar usha kat link bawah ni

hehe,,aku nangis tengok citer ni,,hahaha

comel gila


COMELLL!
yang penting,aku suka kat laki tu!!artis Korea pon takler lawan okay!hahaha



My Blog List