Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

One Day - David Nicholls

Okay. 
aku dah beli pon novel One Day! yeayy & dah beli hadiah untuk mak sekali,besday mak kan 7.2 ni,hehe.seriously,tak menyesal beli novel ni,semalam beli & masa tggu ktm dekat Kl Sentral,baca2 skit.,gelak sesorang kat situ sampai orang sebelah-menyebelah pandang2.


maybe cover novel ni cam ehem-ehem skit,tapi isi dalam tak la macam cover ni sangat,dont jugde a book by its cover okayyy.hehe.tapi sebenarnya aku sakit hati jugak jalan cerita ni. well,Dexter amik masa yang lama untuk notice yang actually he really falling in love dekat Emma.& Emma pon pandai sangat sebab tak mention pasal yang dia crush on Dexter since first time dia tengok Dexter kat tempat diorang belajar.tapi,kalau awal2 dah macam tu,tak jadi cerita la pulak kan.Hehehe.

I love you. ni untuk lelaki yang aku suka.hehe.saper dia?rahsiaaa :) 

2 comments:

  1. Beli terus habis baca? Laju betol.

    ReplyDelete
  2. Dari tunggu train 2 jam,dalam train,dalam keta,sampai umah,tak tido 1 malam,bukan lama sangat pon.hehe,nak baca lagi :p

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List