Enter your keyword


Sponsored Video: xXx: Return of Xander Cage | IN CINEMAS 26 JANUARY



my super duper girlfriend.

Sunday, December 30, 2012
my super duper girlfriend just finished her internship,for sure her studies tooo. I'm so happy for you baby. heeeee :') 

but the great new is she will moving in together at my house,soon! Alhamdulillah, she got new job at sri petaling which are not far a way from my house. so, she decided to stay with me, yeayyyy. dia ada cakap, 

"tak boleh jugak nak lari dari kau ida,sekali satu rumah pulak, Hahaha"

well, Allah tahu macam mana kita sayangkan hubungan kita ni,sampai Dia tak bagi kita stay jauh-jauh. :')

almost 7 years dan hubungan kita kan,gaduh-gaduh tu benda biasa, tapi what a great about our relationship, we love having conversation to solve any problem. berbincang sampai nangis sedu-sedan. haha. She knows me better and peristiwa semalam lagilagilagi membuktikan yang she is my super duper girlfriend. kisah kita ke PWTC tu akan kita cerita pada anak cucu kita. Hahaha

dear super duper girlfriend,
I love you so much, I love you more than Ron love Harry Potter, I love you more than Barney Stinson love his suit, I love you more than Patrick love SpongeBob, I love you more than Mr.Crab loves his money, I love you more than Hachiko love his master, I love you more than Jacob love Bella, I love you more than Yanie love her notebook, I love you more than Nana love her cats, I love you more than Nina love westernfood, I love you more than Yana love Yaya, I love you more than Ain love his egg yolk(there are story behind this :p),and lastly I love you more than you love me. heheeeeee :')

My super duper ugly face. but you look cute in this pic.jeless


we are undeniably awesomenessss. :')









p/s: she was super duper happy moving in together with me, because her birthday just around the corner. and I will be the first person give her a birthday gift. ayoooooooo. hahaha.

My Random Thought : Book

Tuesday, December 25, 2012
salam,

teheee,

I am crazy with the book and Bookstore always being my feveret place. I can get lost in a bookstore and stay all day. Everytime I  went to the mall, MPH or Popular are the place that I must/have visit. I get really in to books and I feel as if I'm the character myself as if I'm in the book. Sometimes it make me leave the reality for awhile. Interesting part is, reading a book is like a movie in your mind, actually it much better than movie because you can make the character look how you want them to look. Sometimes, you can laugh everytime you found it funny and read over and over.

This is my feveret part of Bridget Jone,The Edge of Reason by Helen Fielding.

7.30 a.m . Mark Darcy has not woken up, I know,will get up and make him fantastic fried breakfast with sausages, scrambled eggs and mushrooms or maybe Eggs Benedict or Florentine.

7.31 am, Depending what Eggs Benedict or Florentine actually are.

7.32 a.m Except do not have any mushrooms or sausages.

7.33 a.m Or eggs.

7.34 a.m Or-come to think of it- milk.

Hahaha. Bridget Jones always been Bridget Jones, If you know what I mean. 

Soon, I will have my own house, actually "umah sewa jer kot" haha. Actually,it is my brother house that he rented like 5 years already, but he will move in to Saujana Putra,which is finally his own house. After he move in, I will decorate 'my' house, as it have reading corner, which is,it have a couch beside windows and book racks. like this should be awesome,simple as that .A room with no books is like body without soul  heeee :p


Sometimes, I bought a book that have their own movie, like The Last Song, One Day, P/S I Love You . I love make comparison between movie and book,For sure laa, the book is way better. Haha. Oh, My always favourite book, One Day, have you read it? A book that bring a tear to my eyes. about the handsome guy name Dexter and beautiful girl,Emma, friend like twenty years, until they realize there are something between them,something call 'LOVE'. I feel a bit nostalgic because I dont want it to end, exactly the same feeling when JK Rowling decided to end Harry Potter Series. Oh Why??

Actually, I get pretty annoyed when people bother me when I'm reading, Its like you dreaming about this guy that you liked and then someone shout "Bangun!!!". and you back to reality, Argh, I wish I can make your throat ripped out, er,maybe not.

Mostly, I loved the smell of that book. Haha :p

Family : My Convocation Day 2012

Sunday, December 23, 2012
 salam,

teheee, update pasal convocation day ni agak ketinggalan zaman sikit, sebab dah lama kan, dah hampir sebulan lak tu. Life has been so very busy lately, Kerja, lagi-lagi nak kejar due project semua. exhausted habis. tapi puas hati, bila sampai the end of the month,yeayy, beberapa hari lagi tinggal. happy day! eh,lari topik, okay just enjoy the pictureee :'))











P/s :ada lagi gambat,next next next entry. haha. 

Family : Bandung

Sunday, December 16, 2012
teheeeee,

weekend dah nak abis,so tomorrow kena bekerja la. and i'm little bit nervous about tomorrow,coz my bos yang dah bercuti sminggu tu datang ofis esok,& confirm he will ask me about my progress semua. Alhamdulillah,kerja semua siap and hopefully i got new task tomorrow since dah faham and taw flow nak guna Cold Fusion :')

ada dua wedding this weekend, 1 tu wedding classmate masa diplomaa dulu, tiyaaaa. and the other one is Maria Elena. congrats both of you. moga berkekalan hingga anak cucu cicit and sampai Jannah , InsyaAllah .

eh, btw mak pergi Bandung. dengan abang,kak nor alya and mak kak nor. pergi shopping sakan. and aku disini dilanda perasaan cemburu melampau. haha. takder la im happy for my mak, and semoga selamat sepanjang bercuti,semoga pergi dan balik mak :')


Mak. :')

shopping sakan


okay bye, jeles. Hahaha

My Random Thought : Balas Dendam

Tuesday, December 04, 2012
Assalamualaikum,

"biar orang buat kita,bukan kita buat kat orang",sound familiar rite?, abang sam laa. kalau pagi pagi on the way pergi ofis, ada la muncul,pesanan ikhlas dari abang sam.selalu dengar kan. teringat jumpa sam dekat curve.hehe.kelakar,lagak macam dah lama kawan, "Sam,Sini!". ok.nasib baik dia xdengar,Nana & shida malu,jauh tinggalkan aku.Haha

okay,balik pada topik kita. 'Balas Dendam'! dalam hidup kita ni,kita akan selalu diuji,Satu diuji dengan setiap apa yang kita lakukan,dipermudahkan.dikurniakan rezeki yang banyak,tujuan untuk tengok kita masih diri sendiri atau lupa diri. Dua,kita mendapat kesusahan,rezeki yang merosot dan kadangkala,malang menimpa,tujuannya mungkin nak tengok jauh mana kesabaran kita dan dengan siapa dan bagaimana cara kita meluahkan rasa sedih itu. pada siapa kita mohon pertolongan. kalau kita betul sedar,hanya Yang-Esa tahu apa yang betul untuk kita.

ada orang cakap, 'Balas Dendam' ni tak elok, patutnya berserah pada takdir sebab bumi ni bulat.eh,sfera! berputarputar di paksinya sendiri.what goes around,comes around. rite? :')

tapi,bagi aku,'Balas Dendam' yang terbaik adalah 'Majukan diri kita'. jadikan setiap rasa marah dan kecewa itu sebagai pemangkin semangat. bukan nak bongkak supaya buktikan kita lebih, No No No. sebenarnya sebagai bukti apa yang mereka lakukan pada kita tak akan mematahkan semangat kita. sebab paling penting, siapa mereka untuk kita kisah? kita ada keluarga dan kawankawan,walau kita dibenci sejuta manusia sekalipon dalam dunia ni,kita kena percaya tetap ada yang sayangkan kita. kan? :')

sekarang pon aku sedang membalas dendam, memajukan diri sendiri. Aku dah pon bekerja,pegang duit sendiri,bagi belanja dekat mak abah(bangga dengan diri sendiri! :')).

tapi, perjalanan hidup aku masih panjang,banyak lagi benda aku nak capai, doakan aku berjaya ,InsyaAllah !




Tabik Spring pada diri sendiri :')

Followers

My Blog List