Enter your keyword

my silly girl :')

salam,

hari ni my silly girl dah ada kat kl. tapi malam ni dia tidur umah nana. jeles lar makcik! haha. so behave taw kat umah orang tu. so, japgi ,akan menuju ke puchong,rindu nak lepak sembang dengan mangkuk2 sekalian. hehe. okay,this is my whatsapp dengan my silly girl petang tadi, saje nak share, hahaha

Shida : Oi Bedah!Aku datang malam t taw umah ko.

Iday  : yeayyy. xsabar jumpa kau jijah!

Shida : okay senah. muah3. nanti,if nana tak dapat kereta malam nanti, kita amik dia boleh x?

 iday : Boleh tijah.

shida ; okay timah. muahhh3. eh timah, @##$###$$%%%%^^^^^^^^!!!

iday : habislah kau salmah. haha

Shida : aku single seat la peah! nanti joyah amik aku kat shah alam. kebetulan adik dia nak amik voucer.

Iday : Joyah tu saper?

Shida : Nana, haha

Iday  : ooooo. Lijah rupanya.

Shida :Giler.. nanti kita jupe taw Limah.


Hahahaha.oh my silly girl. yang sensoredd tu xleh nak citer. hal peribadi. haha. Okay. nak kemas2 dah. nak jumpe makcik Shidot and Nanot. hehehe. 




No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

My Blog List