Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Book : The Perk Of Being a Wallflower.

You see things. You keep quiet about them. And you understand. You're a wallflower.


Such a beautiful story. Start taw pasal cerita ni, masa taw yang emma watson ,pelakon Harry Potter tu akan berlakon untuk new movie, The Perk Of Being a Wallflower. Then memang nak sangat tengok movie ni, tapi selalu tak sempat. tapi hari tu bila balik umah abang kat bandar puteri kat klang, ingatkan dia ada download. rupanya belum lagi, so, pergi google, tengok movie tu online je. then tengokla. best sangat. I love Charlie. Logan mainkan watak tu dengan cemerlang, sampai kita boleh rasa kesedihan & depressing yang dia dapat tu. 

tapi paling best,bila taw cerita tu diadaptasi dari novel. oh, giler aku mencari novel tu. dapat jugak jupe dekat mph setia walk. actually masa mula2 tu tak jumpe, hampir2 nak beli trilogi hunger games. then tanya akak staff kat situ. dia cakap ada. heheeh. happy tak terkata. senyum sepanjang hari. Hahahaha

so, there goes the pictures ,tapi susunan gambar tak berapa nak betul. hahaha

tunnel? okay, actually ada scene tunnel dalam the perk of being a wallflower. dalam tunnel tu yang charlie cakap 'we are infinite'. yang gambar tunnel ni pulak,aku snap masa pergi jengka hari tu. amboi. panjang pulak caption aku ni

ni masa lunch sorang2 dekat lemongrass punya restoran. time ni teringin sangat bakso. disebabkan sorang2 time tu, kena bawak novel. sampai separuh buku baca kat situ. :p

buku dia ni,actually rasa macam baca surat dari charlie. hehe.

we accept the love,we think we deserve.

100/100 for movie. but for the book, the awesome and greatest book ever. haha. its takes 2 day to finish it. hahaha. xboleh nak rate. hahaha



next book! mph, i datang nak terjah ni! hahaha




No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

My Blog List