Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Makan-Makan : Sate Madura dan Bakso!

Salam,

Pernah makan Sate Madura? Ape beza Sate Madura dengan Sate Biasa? Bezanya ada pada kuah. Sate Madura ada kicap,cili and kuah kacang. Kalau Sate Biasa, Kuah Kacang je. Weekend lepas try pergi makan Sate Madura ni dekat ada satu gerai yang pernah masuk Jalan-Jalan Cari Makan TV3 and Best In The World 8tv.

Nanti weekend, boleh plan pergi sini ye, dengan family and kawan2. :)







Murah je. tempat dia pon best. Nak taw? Boleh taw lebih lanjut kat artikel ni. Ni artikel iday buat for VirtualMalaysia.


Lagi gambar dan detail tentang Sate Madura ni, klik bawah :
http://www.virtualmalaysia.com/tantalizing-sate-madura-want-to-give-it-a-try/

2 comments:

  1. teringin nk mkn tentu sedap..

    ReplyDelete
  2. Maaf boleh bagi alamat sebetul2 nya tak kt mana satay madura yg jalan2 cari makan ni dh pergi, sbb yg sy jumpa satay barokah saja, was2 la sy kedai yg sy pergi tu satay madura yg jalan2 cr makn sudah dtg atau tak

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List