Enter your keyword

Weight Loss Faker - Kurus Cara Mudah

Just nak share something interesting jumpa pasal weight loss faker. Nowdays kan macam-macam produk nak putihkan kulit la, kuruskan badan. ada jugak rasa nak guna, sebab kulit muka ni xberapa nak cerah, and badan lak makin naik. haha. so, taking this pils/ubat2 ni macam jalan mudah. tapi aper effect akan datang? dats why tak berani beli & makan. 

Sebab diorang ni, bila nak yakinkan customer,diorang akan paparkan before and after. ada yang pakai photoshop la, tapi ada jugak yang buat macam yang bawah ni. Tapi kalau yang testimoni customer tu aku takleh nak sangkalkan, ada product yang menjadi, tapi ada yang kena amalkan sentiasa,xler berhenti. ada yang akan bagi effect masa depan, kita tak taw. :)

Okay, cuba tengok ni :






okay. ada faham? Hehe. So, kalau ada sesiapa nak kurus secara mudah(cara makan pil), nasihatkan supaya jumpa doktor dulu. dapatkan nasihat pakar yang betul2 pakar. meh nak highlight sikit :

"Weight Loss has no short cuts and requires hard work and dedication" 

Dulu aku pernah Gemuk Berisi, Pastu jadi kurus balik. Kurus pon sebab nak dinner, masa tu giler aku control makan, buat senaman . pakai krim pati mustajab. memang kaw2 la. tapi berhasil. hehe 




Tapi sekarang badan aku dah naik balik. aku pon dah nak start control makan and buat senaman. senaman2 yang aku nak try buat macam kat bawah ni. cik epal pon buat, and dia pon dah kurus sekarang. hehehe

Try Squat Challenge : Yang ni masa aku buat, memang sakit habis paha. tapi lama-lama dah biasa, baru rasa okay.

Plank Challenge : Faveret aku. Giler macam nak terberanak. Hahaha



Hahaha. doakan aku berjaya. usaha tangga kejayaan. aku tak berani nak makan pil2/jamu semua ni sebab takut effect masa hadapan. kita mana taw kan. Hehehe. 


No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List