Enter your keyword

Dinner Date @ Glen Lounge, Holiday Inn


Salam,

Sabtu lepas lepak makan dengan Islam dekat Glen Lounge, sebenarnya bukan saja-saja lepak, kitorang dapat task sulit,kena senyap-senyap buat review pasal makanan,services dan harga. Haha. poyo je. Actually kakak ipar kerja sana , so dia kena buat audit. then, dia belanja kitorang untuk makan dan buat review sekali. 

Makanan diorang okay, best. layanan pon best, diorang asyik senyum je, tapi harga makanan mahal sikit, maybe sebab hotel kot. Standard la kan. tapi aku suka view and suasana dia, best sebab ada persembahan live band. Kau layan makan and layan lagu sekali. Yang paling best diorang sediakan screen besar untuk peminat bola. Malam tu sempat la teman Islam tengok Liverpool. Hehe




mamat poyo, gambar last tu dia tiru scene ahli sihir dalam 47 Ronin. suka betul dia kat movie tu. nanti download ye. hehe. Awesome night sebab dah lama tak sembang lama-lama. Haha, btw dia ada girlfriend baru, nama dia Tamiya. Tahniahhhhhh :p

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List