Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

FuzaPuya - Pemilik 29 ekor kucing [Malaysia]

Salam,




https://www.instagram.com/fuzapuya/




Siapa FuzaPuya ni? FuzaPuya ni adalah akaun instagram yang dimiliki oleh Fuza Umar. Apa yang menarik pasal instagram FuzaPuya ni, dia takde paparkan gambar makanan, gambar langit or typical instagramer will do. Dia post gambar 29 ekor kucing yang dimilikki/dijaga oleh beliau. Gila cat lover ni oiii. Hahaha

Macam mana aku tahu pasal FuzaPuya ni? Aku tak kenal pon, kebetulan aku dok godek2 Instagram Nabila Huda, aku terklik nama FuzaUpaya ni, dan terus usha Instagram dia. 

Jom usha gambar dulu. Haha, sorry,gambar banyak sangat. cuteness adorable overload! 





Ni owner , cantik :)






















Actually, banyak lagi gambar aku nak share, tapi macam panjang pulak kan entry ni, so, aku share korang link jer okay. aku ada jugak baca komen-komen dalam intagram ni, siap ada yang bela sampai 53 ekor kucing, 53??? okay, aku takler view instagram dia sebab dia private, dan ada jugak komen/soalan menarik yang dituju kat fuzapuya ni. contohnya :

Question : How do you trained them not to fight wit each others?
AnswerThey fight sometimes.. But if they start hissing u need to separate them for a while.. Start talk to them.

Question : How do you remember all their names!? Some of them look so much alike.
AnswerDont know. But i do remember each of them.



Best kan? Banyak lagi soalan/gambar-gambar, korang boleh usha sendiri kat sini FuzaPuya . Korang ada bela kucing banyak2? Feel free to share! :) Sekarang iday dok umah flat , dok lak dengan housemate yang tak suka kucing. so nanti bila dah umah sendiri, baru nak bela. Heheheh :)





1 comment:

  1. Fuh,, banyaknyer die bela kucing.. Itu bukan rumah orang, itu rumah kucing..haha

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List