Enter your keyword

Pelakon-pelakon 47 Ronin

Salam,

Siapa dah tengok 47 Ronin? Best tak? Bagi aku la, 47 Ronin ni antara the best movie aku tengok tahun ni. dah siap boleh palang The Hobbit and Warm Bodies. Hehehe.

Kalau Warm Bodies, aku akan fokus dekat hero zombie yang hensem tu, aku tak fokus watak-watak lain. Cerita Hobbit lak aku akan fokus watak hobbit tu, watak lain tenggelam, aku lupa. 

Tapi cerita 47 Ronin ni, semua watak aku fokus and layan. Aku suka watak Keenu Reeves sebagai Kai. Aku suka Lord Asano sebab watak bapa and ketua samurai. Aku suka watak Mika, cantik gile. Aku suka watak Kira, jahat tapi sebenarnya sayang kat Mika. Aku suka watak Oishi, muka tegas tapi baik, aku suka bila part dia semangat nak balas dendam. Aku suka watak ahli sihir tu, muka dia scary tapi comel dan seksi. hehe. physco kot ahli sihir tu. hehe

So, aku cari lar watak-watak yang aku suka ni, aku nak taw apa lagi movie yang diorang berlakon kan. Ni watak-watak selain watak Keenu Reeves.

1. Oishi - Hiroyuki Sanada

List movie yang Hiroyuki Sanada pernah lakonkan (yang popular bagi aku)
> Shingen Yashida - The Wolverine (2013)
> Satoshi Takeda   - Revenge (Series)
> Dogen                   - Lost (Series)
> Kenji                     - Rush Hour 3
> Ryuji Takayama  - Ring

2. Lord Kira - Tadanobu Asano

List movie yang Hiroyuki Sanada pernah lakonkan (yang popular bagi aku)
> Hogun                         -  Thor-The Dark World
> Captain Yugi Nakata - Battleship

3. Mika - Ko Shibasaki
List movie yang Hiroyuki Sanada pernah lakonkan (yang popular bagi aku)
> Mitsuko Soma   - Battle Royal

4. Rinko Kikuchi
List movie yang Hiroyuki Sanada pernah lakonkan (yang popular bagi aku)
> Pacific Rim   - Mako Mori
> The Brothers Bloom - Bang Bang
> Babel - Chieko Wataya


Haha, ada lagi movie yang korang taw diorang pernah berlakon? 

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List