Enter your keyword

Movie : Delivery Man

Salam,

Korang dah tengok Delivery Man? Of course la belum kan, sebab this movie release 2 jan 2014. unless korang ada ticket premiere by Nuffnang or mana-mana. Aku nak tengok movie ni nanti. salah satu sebab aku suka Vince Vaughn berlakon. Dia memang kelakar and movie yang berlakon , for sure gila kelakar.



"You're the biological father of five hundred and thirty three children."

Cerita dia pasal David(Vince Vaughn) yang tiba-tiba dapat berita dari lawyer yang dia ni bapa pada 533 orang anak. which is ter mix up dia punya sperm dekat clinic. hahaha. ngeng betul.

Then, si David ni pulak pergi cari anak-anak dia then try ubah hidup diorang. make it better la. hehe. kelakar sebab anak-anak dia dah besar. okay. aku cerita ni macam aku dah tengok je kan. actually aku tengok trailer je. dan aku pon xsabar nak tunggu 2 jan 2014 ni. hehehe. so, meh tengok trailer bawah ni :



trailer pon dah kelakar kannnn. so, jom pakat tengok 2 jan 2013, nasib baik time keluar tu awal-awal dapat gaji. hehehe. 


No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List