Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Farah Lee (Isteri Ally Iskandar) pernah gugur kandungan, kini hamil 12 minggu.

Salam,



Sebenarnya, iday and Farah Lee dulu 1 sekolah, dia pengawas and kitorang takde rapat pon, cuma dia 1 kelas dengan bestfriend. Dulu dia ni cam free hair, then bila dia start pakai tudung tu macam okay la. Tapi bila dengar cerita pasal dia kahwin dengan Ally Iskandar, terkejut jap. hehe. tapi okay la, Farah ni cantik, jodoh diorang kan. hehe

Tadi dok scroll timeline facebook, nampak Farah Lee up status kat Facebook. She's pregnant! Tahniah! 2 tahun kawen baru dapat rezeki anak. Rupa-rupanya Farah ni pernah gugur, hope lepas ni dia jaga kesihatan baik-baik. :)


13 January hari tu Birthday Ally Iskandar yang ke 37. Happy Belated Birthday! memang betul2 awet muda. Hehehe. 





No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List