Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Lirik Lagu - Kurelakan Jiwa | Hazama

Salam,



actually dulu dah banyak kali dengar lagu ni, tapi impak dia tak berapa kuat sebab iday asyik melayan lagu penglipur lara, tapi bila tengok drama Jika Itu Tardirku lakonan Shah Iskandar dan Intan Ladyana. lagu ni asyik terngiang-ngiang kat telinga. hehe. so, entry kali ni nak bagi korang faham sikit lirik lagu ni. memang okay sangat dengan drama tu. hehehe



Kusangka hidupku
Selamanya kelam
Terbelenggu ikatan tanpa manisnya cinta

Memaksa diriku
Menapaki jalan
Arah yang tak pernah ku mahu dalam hatiku

Kini kau pun hadir
Memberi cahaya
Membangunkan ku dari suramnya mimpi ngeri

Menuntun hatiku ke palung asmara
Seakan ku hidup kembali dari matiku

Engkaulah cinta
Yang selama ini aku cari

Ku Relakan Jiwa
Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
Kerna engkaulah nadi yang menghidupkan aku
Yang mampu melarutkian setiap sepi hatiku

Hati bukan untuk dimiliki
Tapi untuk dicinta dan mencintai
Kurelakan jiwaku padamu

Engkaulah cinta
Yang selama ini aku cari

Ku relakan jiwa
Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
Kerna engkaulah nadi yang menhidupkan aku
Yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

Seandainya waktu
Tak pernah pertemukan aku dengan dirimu
Akan kubiarkan mati hatiku selamanya
Sehingga kau datang membangunkan aku



Best kan lagi hazama ni? lambat sangat aku tahu pasal lagu ni. hehe. tapi bagi aku semua lagu Hazama best. :)


1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List