Enter your keyword

Lukisan cinta Emma Maembong buat Zizan Razak

Salam,

Ramai jugak artis yang nak kawen tahun ni termasuk Hanez Suraya , Fizz Fairuz dan Zizan Razak. Zizan Razak menyatakan yang dia ingin menamatkan zaman bujangnya tahun ini di berita harian.





Kalau ikut perancangan diri saya, Insya Allah tahu ini nak kahwin. Tapi semuanya terserah kepada jodoh. Saya hanya merancang dan Tuhan yang menentukan. Ingat ya, saya hanya rancang saja tahun ini. - zizan di berita harian

So, tadi pergi visit Instagram Zizan Razak, diorang dah semakin menunjukkan kisah percintaan diorang, sweet gitu. dan Zizan Razak ada memuatkan gambar lukisan dengan caption :
Percaya.hargai.sayang.cinta.teguh.sabar.jujur.ikhlas..thanks tuk lukisan ni syg..sejuta erti disebalik lukisan ni..harap kekal sepermana lukisan ini..love u syg..



gambar tu di tag kan Emma Maembong dan Zizan Razak, awwwww. menjadi-jadi sweet diorang, sure sape yang minat Zizan Razak dan gilakan Emma Maembong jeles habis. hehehe. ramai yang komen, mendoakan kebahgian Zizan Razak dan Emma. Zizan juga ada membalas komen, "amin", 

xcukup dengan gambar lukisan ni, banyak dimuatkan gambar kasut bersama,dengan caption yang sweet dan ditagkan Emma. hehe



Lagi-lagi bila Emma dapat hadiah Sneakers LouisVuitton dari Zizan Razak maybe. hehehe. 


Untung Emma Maembong, Zizan ni  bukan sahaja kelakar tapi romantis orangnya. Ramai juga yang memuji sifat Zizan yang tidak sombong dengan peminatnya. Hehehe. apa-apa pon doakan yang terbaik untuk diorang :)


1 comment:

  1. assalamualaikum, hidayah.. saya yunus... awak boleh send ke email ini muhammad_8925@yahoo.com

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List