Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Tempat-Tempat Menarik di Perlis

Salam,

Sempena cuti sekolah yang akan datang ni, aku akan listkan beberapa tempat menarik di setiap negeri di Malaysia, aku akan letak link dari VirtualMalaysia which is korang boleh click untuk tahu lebih detail. Kalau ada tempat aku tertinggal, korang boleh komen so nanti akan penambahan dalam senarai list tu. hehehe :)




Apa tempat menarik di Perlis? yang aku tahu cuma Gua Kelam Perlis. Aku pergi time kecik-kecik. rombongan sekolah. Tempat lain? jom kita check.


  1. Gua Kelam
    Fee : Adult(RM1) / Child(RM0.50)
    - The best pasal gua ni, korang masuk lain, keluar tempat lain. konon-konon open gate to Secret Garden. hehehe
  2. Timah-Tasoh Lake
    - Kira macam sumber air di Perlis
  3. Melati Lake
    - Tasik Buatan dan menjadi tempat rekreasi
  4. Kota Al-Marhum Kayang
  5. Perlis Herbal Garden
  6. Kuala Perlis
  7. Chuping Sugarcane Plantation
  8. Padang Besar
  9. Perlis State Park
So, any place yang aku tertinggal? Sesiapa yang tinggal kat perlis, boleh share apa tempat best kat Perlis. Tempat makan ke , okay :)

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

My Blog List