Enter your keyword

Sayaiday's Categories








Lepak Budak Rumah Sewa | Setia City Mall


Dah lama sebenarnya tak lepak ramai-ramai dengan si gadis-gadis yang busy ni. selalunya memang aku la yang jadi tukang mengajak, tukang plan. Haha. kalau tidak, memang idoknya nak jumpa budak-budak ni. 











Ada yang dah nak kawen dua-tiga bulan lagi, ada yang baru nak kenalkan boyfren, ada yang baru keluar dari hospital. jumpa balik sembang2, catch up balik stories yang we missed out before. haha. kaki gosip ye mak jemah.


Kalau keluar , memang banyak gambar diorang. maklumlah aku ni rendah diri, malu dengan kekurangan diri sendiri. siapalah aku kalau nak dibandingkan dengan mereka. cewahhhh. hahaha. 






Makcik shida dah balik Perak. ofcourse la rindu. jumpa pon bulan 5 nanti, time wedding Yana and Umi. 



No comments:

Post a Comment

Follow My Instagram

Blog Archive