Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!


Lepak Sakan | Setia City Mall


Dah lama sebenarnya tak lepak ramai-ramai dengan si gadis-gadis yang busy ni. selalunya memang aku la yang jadi tukang mengajak, tukang plan. Haha. kalau tidak, memang idoknya nak jumpa budak-budak ni. 




Ada yang dah nak kawen dua-tiga bulan lagi, ada yang baru nak kenalkan boyfren, ada yang baru keluar dari hospital. jumpa balik sembang2, catch up balik stories yang we missed out before. haha. kaki gosip ye mak jemah.


Kalau keluar , memang banyak gambar diorang. maklumlah aku ni rendah diri, malu dengan kekurangan diri sendiri. siapalah aku kalau nak dibandingkan dengan mereka. cewahhhh. hahaha. 







Makcik shida dah balik Perak. ofcourse la rindu. jumpa pon bulan 5 nanti, time wedding Yana and Umi. Masa lepak hari tu, sempat buat video gosip kitorang. hahaha. 

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

My Blog List