Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Lepak Sakan | Setia City Mall

Dah lama sebenarnya tak lepak ramai-ramai dengan si gadis-gadis yang busy ni. selalunya memang aku la yang jadi tukang mengajak, tukang plan. Haha. kalau tidak, memang idoknya nak jumpa budak-budak ni. 




Ada yang dah nak kawen dua-tiga bulan lagi, ada yang baru nak kenalkan boyfren, ada yang baru keluar dari hospital. jumpa balik sembang2, catch up balik stories yang we missed out before. haha. kaki gosip ye mak jemah.


Kalau keluar , memang banyak gambar diorang. maklumlah aku ni rendah diri, malu dengan kekurangan diri sendiri. siapalah aku kalau nak dibandingkan dengan mereka. cewahhhh. hahaha. 







Makcik shida dah balik Perak. ofcourse la rindu. jumpa pon bulan 5 nanti, time wedding Yana and Umi. Masa lepak hari tu, sempat buat video gosip kitorang. hahaha. 

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

My Blog List