Enter your keyword

Diskaun 15% Untuk Pelbagai Jenis Tudung Dan Aksesori



Iday berkenan betul dengan Shawl Labuh warna pink tu, sangat cantik dan pelbagai jenis tudung ada dijual di Tudung2u.com.my dengan harga murah siap ada potongon harga lagi.




Tengok2, 99.1% yang berpuas hati, siap ada jaminan pemulangan & pertukaran serta FREE POSTAGE! iday memang suka kalau free-free ni. 

Iday akan tunjukkan gambar tudung2 cantik yang iday suka Tudung2u.com.my , mana taw korang pon suka juga dan beli. Kalau nak diskaun 15% tu, korang kena masukkan code voucher seperti di bawah :

ADQ2014
(sah sehingga 16 Jun 2014)

Cuba kita lihat jenis2 tudung yang ada dalam Tudung2u.com.my ni, iday pon akan beli sehelai dua , diskaun2 ni kita takle tolak. Lagi pon, diorang ada filter untuk listkan barang mengikut jenis, contohnya macam tudung, ada corak bunga, paddlepop,manik,batu ,polkadot ,stripes dan sebagainya. 

Tudung Bawal




Cantik kan?? waahhhh, yang iday berkenan tu kehabisan stok, sebab tu korang kena cepat2, tudung2 dekat Tudung2u.com.my ni cantik-cantik dan ramai pembeli, lagi2 bila ada diskaun ni. 

Tudung Dania Bawal tu iday pernah beli, harganya RM20. tapi kalau kat Tudung2u.com.my and korang boleh guna code voucher yang iday bagi tu untuk dapatkan diskaun . hehe

Okayla, iday pon malas nak cakap banyak, jom usha gambar tudung2 kat bawah ni. :)

Shawl Half Moon



Shawl Labuh pelbagai corak



Shawl Standard



Tudung Awning Chiffon


Tudung Awning Lycra


Tudung Segi Empat


Anak Tudung - Turban


Inner Syria


Inner Awning


Kerongsang


Tengok, macam-macam tudung and aksesori ada dijual, dengan harga yang murah, so kalau nak dapatkan diskaun 15% tu, jangan lupa masukkan kod voucher seperti dibawah:

ADQ2014
(sah sehingga 16 Jun 2014)

kat mana korang nak shopping tudung-tudung ni? mana lagi kalau tudung2u.com.my, korang boleh klik link di bawah ni :



Office Number : 03 - 3318 3800
Mobile Number :  017 - 3585 244



p/s: selamat shopping. hehe






2 comments:

  1. Statement sengal. Tapiii.... saya tak bertudung... macamana iday?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, beli untuk kawan, family pon boleh Danial. hehe :)

      Delete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List