Enter your keyword

Lactacyd | Love your V


Orang lain tunjuk CPUV, kita nak tunjuk jugak walau tak seberapa. hehe. Oh, baru perasan ada CPUV baru iaitu Sanofi Lactacyd. Pernah dengar? Okay, meh nak explain. 






Actually Sanofi Lactacyd ni adalah produk penjagaan wanita, so, diorang punya campaign sekarang adalah "Love your V". Kenape? Hehehe. Jom usha video bawah ni . Diorang ada banyak video yang penuh informasi tentang penjagaan wanita ni. So korang boleh usha website diorang kat sini :  http://www.lactacyd.com.my/




Nak cuba produk ni? Korang boleh register and submit form kat bawah ni :

Ataupon korang nak join game dekat diorang punya facebook dan menang hadiah-hadiah seperti drive on F1 track, skydiving, wakeboarding, fly a plane, swim with sharks dan bungee jumping. Menarik kan? So, join la game The Bold Phantasy Contest yang akan berakhir pada 31st May 2014. Macam mana nak join? Ikut step kat bawah ni :



2. Then, click "Join now" and submit form for registration.


3. Lepas tu korang dah boleh main and beat score2 pemain2 lain untuk dapatkan hadiah2 hebat tadi.


Selamat mencuba! Hehehehe


Website : Lactacyd Website
Facebook : Lactacyd Facebook
Youtube : Lactacyd Youtube

2 comments:

  1. waaa best nye..semua tengah on going..masyukkk..alhamdulilah..klik lactacyd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, hehehe. dah lama x bnyak macam ni. nanie pon best jugak kan. hehehe

      Delete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List