Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Cantiknya Nor Anis, Anak Rosyam Nor :)


Hehe, comel je Rosyam Nor ni semasa dia pergi Hong kong bersama keluarga. Siapa pulak yang disebelah Rosyam Nor? Tu lar Anis, anak dara Rosyam Nor. Rosyam Nor ni memang sentiasa nampak muda, dah macam baya anak sendiri. Apa rahsia? hehehe

Sebenarnya iday suka sangat tengok muka Nur Anis, sangat manis dan cantik. iday selalu jugak stalk Anis kat Instagram, like semua gambar. Haha Kalau anis amik gambar dengan daddy dia, memang ingat macam abang kakak, couple camtu. Hehehe






Cantiknyaaa, nanti nak kurus macam dia. pastu pakai baju sempoi-sempoi macam dia. nak start balik pakai shawl. iday stop pakai shawl sebab muka bulat tak hingat. hahaha. now tengah operasi mengurangkan berat badan. Lambat pulak Per'l Xlim ni nak keluar kat pasaran. Ramai dah yang pm pm harga padahal akan dijual di pasaran, bukan ada agen2 jualan okay. hehehe

okay, aku memang selalu melalut, tadi nak cerita pasal Rosyam Nor, ni cerita pasal Anis , then Per'l Xlim pulak. hehehe

Oh, tengok ni, gambar Rosyam Nor main dengan cucu. mohon kongsi rahsia awet muda ye Datuk. Hehe :)




2 comments:

  1. Memang lawa si Anis ni. Jeles ! T_T.

    ReplyDelete
  2. muka bapak die heheheh, but uncle rosyam mmg hensem ok!

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List