Enter your keyword

Menang Tiket Starlight Cinema - TotalFilm Malaysia



Yeayyy! Menang tiket lagi. tapi yang bestnya iday menang tiket Starlight Cinema. Apa Starlight Cinema ni? Boleh baca article ni : Starlight Cinema - Malaysia Outdoor Cinema Festival . Ticket dia memang murah dan mampu beli. tapi kalau dah dapat FREE, siapa nak tolak kan. Hehehe Iday excited sebenarnya sebab iday hampir nak cancel pi starlight movie ni sebab ada masalah dengan kerja semua so macam taknak la buang duit dengan movie-movie ni. nangis dalam hati taw. huhu. Sekali dapat Free. Yeayyy!

Tapi macam mana iday menang ye? Ni yang iday nak kongsikan kat korang ni. Sebenanrnya iday masuk contest yang dianjurkan oleh TotalFilm Malaysia. 


Siapa TotalFilm Malaysia ni?


Nak diringkaskan cerita, kalau nak taw pasal movie yang nak ditayangkan kat Malaysia ni, pasal gadget baru ke , behind the scene ke, semua korang boleh tengok kat TotalFilm Malaysia ni. Check la link ni okay : http://totalfilm.my/

Macam Mana iday menang ticket?

Korang klik la link yang iday bagi tu. Then, bila kat website diorang, nampak tak menu banyak2 tu. Klik la menu "Contest" .


Then, korang akan tengok macam-macam contest yang TotalFilm Malaysia ni pernah buat. Semuanya simple dan mampu join. Hehehe.


Korang klik la Contest yang Starlight Cinema tu. Contest kali ni senang je, korang kena jawab soalan dan lengkapkan slogan tidak lebih dari 15 patah perkataan. Then korang kena email la jawapan2 korang tadi. Dalam contest tu dah bagi instruction semua. Contest ni sehingga 11th June taw. So cepat2 join dan berpeluang menang 1 pair ticket to Starlight Cinema. Hehe

Pemenang akan dimaklum melalui email ataupon melalui phone, macam yang iday dapat ni. Senyum pon belum hilang lagi ni. Hehehe. The best part, ticket ni untuk any movie tak kisahla weekend ke, weekday ke. Yeayyyy! Iday kena beli 1 lagi ticket untuk Cah sebab minggu ni Cah balik :)



Jom join ramai-ramai, boleh tengok movie bawah bintang berlantaikan rumput hijau. Cewaaaahhhh. Excited ni, padahal interview kerja hari Selasa. Ala, nervous balik. Haha. 

Nak join contest boleh klik sini terus : Contest Starlight Cinema by TotalFilm


7 comments:

  1. Wah wah wah ! Bestnyaaa. Tahniah. :D

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, reezeki Ida ni banyak tau sejak2 nak kawen ni. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya lg bnyak dugaan, tp alhamdulillah ada jugak sikit2 rezeki sampingan. hehe :) fana join la contest tu. hehe

      Delete
  3. oit2..ape ni..menang je..haha..bru nk beli..nk try contest dlu la :p

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List