Enter your keyword

Jericho Rosales & Kim Jones Wedding Video

Hallo! dan Assalamualaikum :)

Iday minat sangat2 dengan Kim Jones, Jericho Rosales punya wife. no wonder la, dia berjaya curi hati si kacak Jericho Rosales kan. Hehe. Iday pernah buat entry tentang wife Jericho ni kat sini : Jericho's Rosales Wife


tapi sekarang iday nak share video wedding diorang. Iday selalu berangan nak buat wedding kat pantai. Walaupon rumah iday dekat sangat dengan pantai, tapi iday rasa kos mungkin terlebih budget sikit. So, maybe outdoor photo  session je buat kat pantai. majlisnya buat kat rumah. Hehehe Ala, dari rumah pon boleh nampak pantai. Haha

So, enjoy the video. memang WOW! :)



part best : Jericho nangis tengok Kim Jones, cantik sangat okay. Hehe

4 comments:

  1. memang wow!!!senyum sensorang tgk video nie... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. baru nak marah kim ni amik boyfriend kita, then tengok diorang sweet sangat. k fine. Haha

      Delete
  2. Tidakkkkkk...jelesnya saya! Video ni mmg awesome @sayaiday

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangatttt. iday paling suka part cincin. awesome gileeee.

      Delete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List