Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Macam mana nak amalkan Per'l Xlim di bulan puasa?

Hallo! & Assalamualaikum :)

Untuk pengetahuan korang, iday memang ada buat review tentang Per'l Xlim Power Root, tetapi iday bukan pengedar atau penjual produk ni. Iday selalu dapat komen, mesej and email yang tanya tentang produk, which is nak beli dengan iday & siap2 pm2 lagi. Hehe

Klik sini untuk review iday dan khasiat Per'l Xlim :




Sebenarnya Per'l Xlim ni dijual di pasaraya terpilih dan bukanlah dijual online oleh agent2 jualan ke ape. Sekarang pon, dah terdapat di Giant, Aeon, Aeon Big Lembah Klang dan Johor. Semalam iday pergi Giant Kinrara pon dah ada kat sana. Hehe.

Ada jugak yang tanya soalan berkaitan dengan Per'l Xlim, antaranya :

Soalan : Masa datang bulan/period, boleh minum Per'l Xlim?



Soalan : Macam mana nak amalkan Per'l Xlim di bulan puasa?


So, setiap soalan yang ditanya pada iday, iday bukan suka2 jawab taw. Iday tanya Admin Per'l Xlim, diorang sedia membantu kalau korang ada apa2 soalan tentang produk ni. Hehe Boleh tanya je k. Korang boleh click and follow page Per'l Xlim ni untuk tahu lebih lanjut tentang produk ni :)


No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List