Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Starlight Cinema - Samsung Galaxy Life

Hallo! dan Assalamualaikum :)

Sebelum ni, kalau iday pakai smartphone , just untuk internet,whatsapp dan call. So, kadang2 download game, then main game. Camtu je,pusing2 buat benda sama. Tapi sejak iday pakai Samsung Galaxy S5, iday banyak kemudahan especially voucher2 discount, free items dengan menggunakan Samsung Galaxy Life. 





Macam hari tu, iday ada menang contest Starlight Cinema, then iday baru tahu yang iday boleh redeem ticket free menggunakan Samsung Galaxy Life. Best kan? 


Bukan tu je, iday boleh redeem makanan free dari booth2 makanan yang ada sepanjang tayangan movie. Gile cool. FREE okay! :p



Icon Samsung Galaxy Life macam dalam bulatan kuning tu, kalau bukak apps ni, korang akan dilimpahi dengan pelbagai voucher dan free items. Hehehe. tulah keistimewaan kepada pengguna Samsung. Tengok la antara vouches discount and free items dalam Samsung Galaxy Life ni. 


So, iday nak cerita pengalaman iday menonton Starlight Cinema yang ditayangkan di Bukit Kiara Paintball Field. Iday pergi hari last and movie malam tu adalah 3 Movie Batman. Pada asalnya iday plan dengan Ayu, tapi last minit Ayu ada hal penting. Huhu Bila kat sana, Iday terserempak dengan Kak Nannie. 


Masa ni memang dah ramai orang, sebab untuk tayangan movie yang last ni, ada 300 ticket percuma untuk pengguna Samsung Galaxy Life. Kalau korang beli online untuk tiket ni, lebih kurang rm24 sebab ada charge2 n tax camtu la. Lucky me, i got the free ticket yang iday menang contest[klik here] . 

Penonton boleh bawak tikar,bantal,kerusi kecil untuk tengok movie ni, tapi iday target bag bean yang diletak betul2 hadapan screen besar tu, macam first class gitu. Tapi first come, first serve la. Hehe



Tadaaaa, dengan bantuan Kak Nannie, iday dapat bag bean tu. Seronok dapat tengok movie duduk atas bag bean tu. Rasa macam nak curi satu, tapi besar gabak, mana nak sorok, dalam baju? Hahaha Ish2 . memain je :p 

Ada Burger Kawkaw, MyBurgerLab, Pizza Hut, Crazy Potato, Gon Cha, Cupcake, Popcorn and banyak lagi la sebenarny. Siap dapat Milo/Nescafee free dari Milo taw. Seronok betul bila dapat barang2 free ni, semua benda nak redeem. Hehe :p




Rupa-rupanya, blogger yang datang dapat goodies bag dari Samsung. Hehe Ni antara blogger yang datang and sempat bergambar dengan iday. 


Lepas dah redeem makanan semua, baru boleh lepak2 and tunggu movie start. Islam happy sebab dapat banyak makanan free. Haha Then dia habiskan Pizza tu, nasib baik iday tak makan pizza. Iday suka MyBurgerLab and Crazy Potato. Yummmy. Sedap + Free :p


anak kak Nannie, mula-mula pemalu. Hehe

Malam tu dijangka ramai orang sebab hari last, and movie malam tu pon ada 3, lagi2 bila esoknya cuti so ramai la family yang datang, spent diorang punya masa dengan anak2 semua, tengok movie bawah bintang sambil picnic makan2. Hehe. Nasib baik malam tu tak hujan and banyak bintang. Hehe 






Memang betul2 ramai, nasib baik datang awal, dapat betul2 depan screen. sambil2 iday tengok movie, iday tengok bintang. Dulu pernah jadi wishlist la, nak rasa pengalaman tengok outdoor movie ni. Hehe

Iday harap benda camni boleh buat like twice a year ke. sebab kalau hari2 macam susah nak manage kot. Haha, tapi memang have fun la. :)

Thanks to TotalFilm.my sebab ticket free and Samsung Galaxy Life untuk makanan yang free + sedap. MyBurgerLab memang terbaik la! :)

Semua photo credit to my fiance, Islam :) . Click here .

3 comments:

  1. Salam

    Seronok dapat jumpa.. nanti kite hang out lagi ye...

    ReplyDelete
  2. best nye iday dapat smua bnda free2... heheee... http://jazmiimukhtarr.blogspot.com/2014/06/tabung-buluh.html

    ReplyDelete
  3. part redeem ape saja makanan tu best nyeeee O.O hehe..

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List