Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Whatevertherewas.com - The Awesome Duo

Okay. sebelum iday nak cakap pasal travel website ni. jom usha video bawah ni dulu. 


awesome kan? Iday sebenarnya dah lama asyik menapak kat blog Hanie Hidayah, kira macam silent reader la. Iday dah khatam blog dia dari dulu lagi. dari dia ada boyfriend kening lebat tu (tapi hensem), sampai ada jumpa point8cam, bercinta, then kahwen. 

Hanie ni bagi ida traveler yang stylo, iday suka dia punya outfit, iday suka dia punya character. even tak pernah jumpe depan2, ida selalu baca blog and tengok video dia. Boleh dikatakan , dikalangan blogger2 Malaysia yang ada ni, iday paling suka Hanie Hidayah. maybe nama kita sama kot. Hahaha

xmo citer panjang sangat pasal Hanie, ish, xmo nampak sangat kita suka dia. Hahaha. Jeles sampai sekarang si Nina dapat pergi dia punya wedding. Haha

Okay. ni nak cerita pasal Whatevertherewas . Start dari Hanie cerita yang diorang akan buat website gabungan Point8cam and Hanie ni, iday macam wowwww. best tu. Point8cam mesti incharge dalam photos and videos and Hanie pulak writing. memang awesome la. Diorang ni selalu travel, last diorang pergi Iceland. Hehe


Diorang dah update banyak entry travel, food and videos. Korang boleh check diorang punya website nanti. antara article yang dah ada :




Oh lupa, ni screenshot dari website diorang, tentang siapa disebalik Whatevertherewas ni :





So, nanti check la diorang punya website for more travel experiences, travel tips, foods and awesome videos. Dah banyak country yang diorang pergi, setiap entry yang pasal places tu, diorang akan letak something like quick tips la. so very useful for other traveller jugak. Hehe

Check diorang punya website, instagram and facebook kat link bawah ni :


1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List