Enter your keyword

REUNION MRSM KUALA LIPIS #pmrmrsmkl2014

Hello! dan Assalamualaikum :)

Masa darjah 6 dulu, iday dapat 5A UPSR. Haha bukan nak show off ke ape, tapi nowdays budak2 senang macam tu je dapat 5A. So, its not a big deal lar. Haha

Sambung Story.

Bila dah dapat 5A, mesti masuk sekolah berasrama penuh, so, iday berjaya ke MRSM Kuala Lipis Pahang yang pada masa tu baru bukak. Kira macam first batch la. N ofkos la jadi akak-akak gangster skit. Haha

Kenal macam-macam jenis orang. kawan baik pon asyik tukar every year. tapi still baik and buat kerja gila sama-sama. Kena rotan, kena panggil warden and kena maki caci tu memang dah benda biasa. Tapi aku happy sebab 3 tahun kat MRSM Kuala Lipis tu , something yang unforgettable taw. 

Tu cerita 12 tahun dulu.

12 Julai 2014, dengan kerjasama Hada,Dilah and Hamie berjaya buat satu majlis berbuka puasa + reunion sekali dekat Vistana Hotel. Iday excited la, sebab ada kawan yang xjumpa almost 10 years kot. Selalu contact2 through Facebook. Ni jumpa siap mengandung,ada tunang,dah kahwin, bakal kahwin*ehem-ehem kat diri sendiri :p

So, iday plan pergi dengan Nadia. Masa tu Nadia dah sarat mengandung. Gigih datang reunion. Hehehe

So, bawah ni penuh gambar ye. Haha :p


Lepas tu mestila ada sesi photogroup reramai kan, kita pon mintak la tolong husband2 kepada kawan-kawan kita yang dah kahwin tu. Thanks Shafiq, husband Nadia. Hehehe Yang Bestnya, Shafiq ni dia snap dari mula kitorang prepare and setting tempat masing2 , sampai masing2 betul2 dalam gambar. sebab ramai sangat okay. memang havoc la. Hehehe


Terima kasih tak terhingga pada Hada Hami Dilah yang anjurkan event ni. Nanti buat lagi, oh apa kata berkampung dirumah iday nanti* ehem-ehem jemput makan nasi minyak

Hahaha :)





5 comments:

  1. Best gila reunion ramai ramai macam ni.

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya reunion reramai :)

    ReplyDelete
  3. daaaa, ni sumeeee gambar dari hp ida ehhh? fuyoooooo mcm pakai dslr kualiti diaa! clear gileee. ;)) ok nextttt reunion adalah di majlis makan nasi minyak ida. hihihiiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Nadia leh datang ke? tu tengah pantang tuuu. hehehe :)

      Delete

Iday Jual Teatox!

My Blog List