Enter your keyword

Baju Nikah - Prada Lace + Batik

Assalamualaikum & Hello !

Lama sangat tak update blog, sebab sekarang busy dengan kerja n busy dengan preparation our big day. Actually banyak lagi benda tak setel, tapi hopefully sempat la. Rindu nak update blog, rindu nak blogwalking semua, dats why la ida harap sangat dapat join open house Nuffnang. hehe

Lucky me that I been chosen to join open house Nuffnang sabtu ni & hopefully Islam dapat ikut. Please Boss islam, jangan bagi dia kerja sabtu tu. huhu

Iday buat IG baru, sebab IG lama tu macam personal sikit. IG sekarang untuk blog. hehe. 

Iday sebenarnya nak story pasal baju nikah iday time wedding nanti, iday dari dulu memang berangan sangat nak pakai kain batik time nikah. Hehe. Lagi2 bila tengok Diana Danielle pakai masa dia nikah dengan Farid Kamil. sumpah cantik baju dia. 


Cantik kannnn. iday takde la buat exactly baju Diana Danielle macam tu sebab iday tak suka beading. Baju just guna pradalace yang iday beli dekat Instagram iaitu @beyounistaa . Kalau korang nak cari lace yang cantik2, memang kena check instagram diorang. 


update : diorang dah tukar ig link, ni yang baru http://instagram.com/jizanlykl




Memang ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan diorang ni, siap ada COD lagi tu. hehe Harga yang ditawarkan pon berpatutan dengan kualiti kain. Iday tak sabar nak tengok baju nikah nanti. Cuma sekarang belum beli tudung & veil & kasut. Hahaha. Banyak lagi tak setel sebenarnya. Doakan supaya semua berjalan lancar okay ! :)


p/s: sape yang pergi Nuffnang Open House, kita jupe sana okay. hehe :)






9 comments:

  1. BBL tampal lace kat tshirt - resultnya ohsem!

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik..semua pun cantik semua pun suka...tpi paling akak suka warna yg gambar akhir tu..

    ReplyDelete
  4. sangat cantik.....

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  5. Wow! Mesti bz nak buat persiapan kan? tahniah! Ala baru baca entry.. kalau tak semalam dah bley bergambar kat nuffnang open house ^_^

    Salam kenal iday.. Done follow #547
    http://cekelatmanih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hai Iday! Hari tu kat #nnraya open house tak cam nak tegur.. So kite bertegur sapa dalam blog pulaklah.. Hehe.. Ooo, tengah menghitung hari rupanya.. Mesti tengah dup dap dup dap kan? Bila majlisnya? Jgn lupa jemput tau.. Kalau dekat boleh gi.. Hehe.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List