Enter your keyword

Islam's Wife

Hi & Assalamualaikum,

Post pertama kat blog as someone wife. Haha! Gedik. Okay, gambar tak banyak pon kat diri sendiri sebab semua kat photographer. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Nanti nak jugak update pasal majlis, baju ,pelamin,inai semua. Tapi kena tunggu photographer punya gambar. Hahaha

Terima kasih pada yang hadir & terima kasih tak terhingga pada kedua-dua belah family serta rakan2. Terima kasih juga yang mendoakan. :)

Belum honeymoon lagi sebab masing2 busy kerja. sedih. Haha

p/s: saya sayang awak, Islam.


8 comments:

  1. selamat pengantin baru!!!
    semoga bhgia selalu hndaknya.

    ReplyDelete
  2. alolo..sy syg awk jgk iday!! hehe..cpt2 update psl kawen ok..xsbr nk tgk..n soriiiiiii sgt xdpt dtg aritu :(

    ReplyDelete
  3. cepat2 lah update entri pasal weding tu, tak sabar nak tengok gambar btw BBL nak berikan
    LIEBSTER AWARD dari BBL

    ReplyDelete
  4. Tahniahlah ! Lambat pula wish. Hahahaha. :P

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List