Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Road Bully + Penipu | #1

Hallo & Assalamualaikum,

Jumaat lepas, iday langgar kereta orang. 

Actually bru lepas kena kacau dengan road bully, lelaki melayu berjubah. Dia tak puas hati sebab dekat bulatan pandan indan yang jem nak mampus tu, keta aku kena himpit then termasuk line dia. Dia hon sekuat hati, tapi aku takle buat pape sebab keta aku kena himpit. Padahal jalan jem, kau bukan boleh pergi mana pon. 

Dia tak puas hati then kerja keta aku & buat kerja2 bodoh yang memang manusia akal cetek macam dia je boleh buat. Tengah2 highway dia boleh brek tiba2 then kekanan-kekiri macam orang gila. Aku malas layan just bawak macam biasa. 

Disebabkan dia lelaki takde akal, dia tak puas hati selagi dia tak dapat luahkan marah dia tu dengan teriakan maki hamun dekat aku. Dia dapat peluang tu bila aku berhenti sebab traffic jam. dia pon pergi tepi kereta aku. Hentak tingkap kereta aku, tolak aku punya side mirror. Oh, wife dia ada kat sebelah, bangga tengok husband dia mengamuk macam tu kat tengah2 jalan. 

Aku punya respon? Aku angguk2 then aku terlanggar kereta depan. Haha. lawak tol. bukan langgar kuat. Kan kalau jem, mesti kereta akan jalan sikit2. Aku lak xle fokus sebab lelaki xde akal tu sedang meroyan then terlanggar kereta depan. 

Sebenarnya, aku bersyukur sebab langgar kereta depan. Sebab aku dah takyah layan road bully yang dok meroyan tu. Oh, dia suruh aku bukak tudung aku sebab dia kata aku tak layak pakai. Haha aku mampu gelak dalam hati. risau japg dia berang & pukul aku. So, aku senyap dan senyum. Aku bagi dia peluang untuk luahkan rasa tak puas hati dia tu dulu.

Ingat kes Kiki stering lock dulu? Lebih kurang macam tu la amukan dia. Aku pon tak faham apa yang dia nak marah sangat. Yang patut marah aku sebab dia meroyan, memandu secara berbahaya, block aku kat depan toll. serius macam orang gila.

Yang aku terkilan, aku tak sempat amik video. sebab aku menggigil dan menangis. hahahaha :p

nanti sambung story pasal penipu, owner kereta yang aku langgar tu. kena sambung kerja dah. bye2.

Hahaha


3 comments:

  1. ya Allah,, mmg sekarang kat KL ni semua bawak kereta mcm tuuuuttttt je iday, sakit hati kite.. just angap mungkin sel otak die tidak berhubung sbb tu bertindak seperti itu.. so kalau org gile kita layan kite pun same gile.. so bia die gile sorang2 kannnn haishhhh sian awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la husna, nangis2 call islam. hahaha. dalam hati takut je, tapi buat2 nampak berani & kuat. jangan pergi tempat xde orang, pergi tempat ramai orang.

      Delete
  2. Teruknya orang tu.. Bangga sangat ke menyamseng (ada ke perkataan ni?) di jalanan.. Bajet bagus.. Eeee, sakit pulak ati kite ni wak.. Gitu tiru ayat fafau hotfm..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List