Enter your keyword

Blogger Kuat Berangan

Hi & Assalamualaikum,

Siapa blogger yang kuat berangan tu? Berangan pasal apa? Kenapa berangan? Berangan yang macam mana? Perlu ke berangan? 

Sebenarnya yang kuat berangan tu aku, & aku tak sure sama ada aku sorang je yang macam ni orang lain pon serupa macam aku. 

Dulu aku programmer, aku hadap coding, hadap segala jenis syntax sampai time mandi, makan, nak tido pon boleh bayangkan syntax2 semua tu. 

Sama macam bila aku blogging ni, kadang-kadang aku berangan ayat2 yang akan aku taip dalam blogpost, or aku berangan tiap baris ayat. siap-siap karang2 cantik2 dalam minda aku ni. Tapi tak semua berjaya tertaip or jadi blog post. tu semua hanya tinggal angan-angan sebab nanti dah depan laptop, aku lupa. Hahahaha

So, semalam samalar, atas motor otw balik rumah pon aku berangan buat blogpost. Sampai la rumah & aku lupa. Hahaha. 

Kalau minda aku ni macam platform blogspot ni, rasanya penuh dengan draft, sebab tak pernah terpublish. Hahaha

 ni bukan berangan, ni poyo. Hahaha :p



6 comments:

  1. Hahaha. Kalau aku berangan terus cepat2 tulis dalam Note 3 (boleh ek bagi statement poyo mcm ni)

    ReplyDelete
  2. singgah sini..

    kita usahakan angan-angan agar jadi kenyataan.. ;)

    ReplyDelete
  3. saya pun mmg sejenis yang suka berangan sambil feeling mcm tgh menaip gak hahaha

    ReplyDelete
  4. berangan untuk memperoleh sesuatu memang tak salah..

    mood on : berangan nak jadi engineering T_T

    ReplyDelete
  5. idaaa...same lar!! driving kemain lagi mcm2 nk tulis...blk pnat..kelaut je sume..huhu

    ReplyDelete
  6. La, programmer rupanya.. Skrg pun still keje as programmer lagi ke?
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List