Enter your keyword

Lelaki Dengan 14 Suara - Siap Boleh Tiru Suara Adam Levine


Hi :)

Ada bakat menyanyi dah cukup bagus dah, tapi macam mana dapat buat pelbagai jenis suara, siap suara selebriti popular pulak tu. Hehehe



Ikut pada title atas tu. actually iday nak share 1 video. Iday rasa memang awesome, n ofcourse dia buat edit2 tapi its look real kan. Lagi2 artis yang dia tiru tu, mostly my favourite singer. Hahaha layan je la. 

plus, laki tu cute *islam cute lagi :p



cool kan? Korang boleh buat?

16 comments:

  1. hahahha..plan apakah itu..jeng3x :p

    ReplyDelete
  2. lol.. tak berbakat macam orang ni la.

    ReplyDelete
  3. His voice do made my day. Was enjoying his voice and he do look cute by the way xD

    ReplyDelete
  4. Awesome guy... I am soooo impressed..... amazing...

    ReplyDelete
  5. Haha!! Talented young man!! Bring a lot laugh to us!!

    ReplyDelete
  6. Wah... 14 voices ? I wonder how he could do it ?

    ReplyDelete
  7. hahaha! unique talent indeed! Made my night!

    ReplyDelete
  8. What a talented guy he is. And you are right, yummylicious, too! HEHEHE

    ReplyDelete
  9. HAHA this guy is crayyy. Hebat betul manusia zaman skarang. haha

    ReplyDelete
  10. This guy is so talented! Impressed!

    ReplyDelete
  11. talented but quite scary right if you know someone like this, you can never recognise his voice haha

    ReplyDelete
  12. I have seen this video before this guy really so talented and so cute. HEHEHE

    ReplyDelete
  13. so many talented people in this world indeed

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List