Enter your keyword

Pusat

Hi & Assalamualaikum,

First at all, sorry for keep spamming tentang hal-hal kahwin, since I'm already someone's wife now. Hahaha :)

 Just an usual story tentang Islam, my hilarious husband.

Islam ni before kahwin pon memang kelakar, even kalau dia buat iday merajuk, it will be last like 1 jam or 30 minit or few second. Sebab cara dia pujuk adalah buat lawak. Bukan lawak yang melebih2 tu, lawak yang natural tapi sweet. hahaha

Iday memang ada masalah dengan period pain, every month iday punya sakit ni tahap meracau-racau n meroyan macam orang gila. So, lepas kahwin hari tu , Islam first time la hadap kegilaan aku masa period pain. Kesian dia. Haha.

Tapi, dia banyak tolong, siap tolong sapu minyak panas tu. Masa tu kitorang masing2 baru balik kerja n iday memang sakit gila. Islam tolong sapukan minyak panas then dia cakap ni jer cara dia boleh tolong sebab ni pon pengalaman pertama bagi dia. haha

Tiba-tiba dia amik botol minyak panas & macam nak tuang atas perut iday. Then iday tahan dia and tanya.

Iday : Eh, awak nak buat ape? Jangan tuang camtu. Banyak & tumpah japgi.

Islam : Oh, saya nak tuang dalam pusat awak ni, senang awak celup2 je nanti. sebab saya nak pergi mandi ni. 

Iday : Whattt?? Tak payah la. mana boleh tuang macam tu. oit!

Islam : Laaa, kan senang. takde la awak susah nak angkat botol, pegang lagi. Lagi senang macam ni, celup2 je. So, masa saya mandi nanti, takdela awak panggil2. 

Iday: Bahayalaa, nanti serap masuk dalam badan. 

Islam : Habis, letak kat kulit pon serap dalam badan. 

hmmmmmm. penat gelak sebenarnya time tu. penat nak explain yang mana boleh tuang banyak2 dalam pusat. Tak pernah dibuat orang, aku rasa la. Hahaha

Ni cerita lain, hari tu complain kat dia. Dia tak pernah letak gambar iday kat Instagram. Nanti orang ingat dia tak kawen lagi. Actually iday main2 je. Takde amik serius pon. Then pagi tadi I saw this . Hmmmmm. Islam Islam.



but still, i love you. :)








6 comments:

  1. First time namee jmpa islam n ida mse perl xlim tu kan...nmpak la.islam ni mmg budak baik. Nmpak dia syg kt idaa. Ida pun budal baik. Sbb tu jodoh pn dpt yg baik . Wahh gituu. Hehe. Korg sweet couple!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awwwww. hahahaha, islam memang budak baik. iday je yang nakal lebih, kesian dia kena banyak sabar dengan iday. hahahaha. thanks nameeee :)

      Delete
  2. yelor..suwit sgt..korang mmg meant to be together :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe, thanks ayu. doa awak pulak cepat-cepat ye :)

      Delete
  3. Memang kelakar la husband Iday ni.. Baru terbaca dialog intro tu je dah tergelak2 dibuatnya.. Haha!
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, dia memang, buat kelakar tak sedar. hehehe

      Delete

Iday Jual Teatox!

My Blog List