Enter your keyword

Farewell Bang Li di Levain Bukit Bintang

Hello & Assalamualaikum,

Iday dah kerja kat company baru ni almost 5 month & berjaya buat kawan dengan geng2 sengal tapi awesome macam Fadhli (bang Li), Kalpana, Lin, Via, Usha, Een, Sara, Ammar dan Feera. Actually diorang ni bukan team iday, team production tapi selalu contact through skype and wassap sebab meja diorang and meja iday jauh gile. Huhu *nangis. Tak boleh dekat2 sangat, nanti tak buat kerja sebab gelak je lebih. Hehe

So, Bang Li telah berpaling tadah & dapat offer tempat lain. kitorang pon decide la nak buat farawell lunch untuk Bang Li di Levain Bukit Bintang.




Kat sini selalu ramai orang, kadang-kadang takde tempat, sebab tu kena datang awal kalau nak datang masa lunch. 



Roti-roti kat sini memang sedap, next time iday nak bawak Islam datang sini. Yang kelakarnya, sebelah container hotel kot. Kalau tahu dah datang dengan islam hari tu. Hahaha









Bye Bangli (Kemeja Jeans Biru). Keja elok-elok kat sana. Entry ni lambat, padahal dia dah kerja sana sebulan. Hahaha. Tapi , still makan lunch dengan kitorang so tak terasa sangat tanpa Bangli disisi. hehe


2 comments:

  1. Wow! Kami di-mention dalam blog Sayaiday! Terharu sungguh! :D

    ReplyDelete
  2. best tengok food tu, tergoda betul !

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List