Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Kalkulator dan Roti Canai


Kebiasaanya aku ni takde la heran sangat dengan gambar2 yang viral dekat facebook, maknanya tak pernah sampai nak buat pos macam ni. Tapi kali ni lain sebab masa aku tengah tengok gambar ni, aku tengah sembang phone dengan adik aku kat Unimap tu. Tetiba homesick pulak budak tu. Haha

Tengah sembang, tengah scroll feed dekat facebook, then ternampak gambar roti canai & kalkulator.

Iday : Cah cah, ada orang pos gambar roti canai bungkus dengan kalkulator HAHAHAHA!

Adik Cah : HAHAHAHA macam mana boleh terbungkus sekali?? Takkan dia tak perasan. Bukan kecik pon


Iday : HAHAHAHAHA kalkulator tu besar kot cahh. 


Adik Cah : HAHAHAHAHA (gelak je)

Iday : Oh oh, aku tahu, kan selalu diorang akan letak kalkulator atas kertas bungkus tu HAHAHAHAHA sebab taknak HAHAHAAA angin tiup HAHAHAHA pastu dia tak perasan and HAHAHAHAAH letak roti canai tu HAHAHAAAHAHAHA then terbungkus sekali HAHAHAHA (aku gelakkkk je)

Adik Cah : Aaaaah laa, diorang tak perasan. nasib baik bukan telefon. tapi takkan tak perasan kalkulator tu HAHAHAHAAHAH

Iday : HAHAHA lepas dah bungkus, jual, mesti diorang cari mana kalkulator diorang HAHAHAHAAHA

okay, lepas tu kitorang gelak-gelak merapu-rapu sampai keluar air mata. HAHAHAHA

tapi kelakar kot, bungkus kalkulator sekali. hehehehe Islam dah tidur, baru nak share kat dia. hehehe

p/s: just a random post :p

1 comment:

Iday Jual Teatox!

My Blog List