Enter your keyword

Nuffnang bagi RM 1000!

Hello & Assalamualaikum,

Saje bagi tajuk entry macam tu, Hahahaha Seronok la kalau dapat duit macam tu je kan. Goyang-goyang kaki dapat duit, gituuuuuuu. nak??

Sebenarnya iday dah dapat cheque dari Nuffnang lepas cashout hasil letak ads, buat advertorial post & join event untuk Nuffnang. Ni masa tengah aktif hari tu. Sekarang dah tak aktif sangat sebab busy kerja kononnya. Hahaha 

Mula-mula plan nak guna duit tu untuk bercuti, kira topup duit travel. Tapi bila busy manjang & ada 3 ekor anak kucing ni, kena lupakan hasrat nak jalan-jalan tu. Hahaha simpan untuk beli rumah lagi bagus. Nanti boleh buat tajuk entry gempak "Beli Rumah Guna Duit Nuffnang" Hahaha! :p

Terima Kasih Nuffnang, kalau sudi bagi lagi job kat kita yer :p






26 comments:

  1. kita pun nak "Beli Rumah Guna Duit Nuffnang" ,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Jom, InsyaAllah kalau ada rezeki menulis blog ni. :p

      Delete
  2. seronoknya...moga rezeki Iday murah dan mencurah-curah lepas ni.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahaha. BBL pon mesti masyuk jugak nanti. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki kita sekarang. nanti rezeki orang lain pulak :)

      Delete
  5. Replies
    1. Thanksssss! hehehe doakan untuk kawan-kawan jugak. hehe

      Delete
  6. banyakknya.... alhamdulilah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe, tulaaaa. ingat nak simpan lagi, tapi xsabar nak cashout. haha

      Delete
  7. Wah, bestnya dapat join daripada Nuffnang. Saya baru dapat RM50 jer. Heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh, RM50 tu pon dah banyak. takpe, boleh guna cara lain jugak, rezeki kat mana-mana macam advertorial.my ke, ashadee ke. hehe

      Delete
  8. kite boleh beli rumah doll aje guna wet nuffnang.hihih....rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok la tu, iday pon ni belum decide nak guna untuk ape. hehehe

      Delete
  9. wahhh...1k++ tu...best2...pernah juga cashout dari Nuffnanf tapi tak la sampai 1k lagi...ratus2 je...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. kebetulan dapat advertorial post banyak. Alhamdulillah :)

      Delete
  10. wow..bestnya..xpernah cash out lebih 300..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe, iday saje kumpul sampai 1k, tahan tangan tekan butang cash out. hahaha

      Delete
  11. wow...banyaknya...akak abis tinggi pun x sampai RM100

    ReplyDelete
  12. banyaknye... boleh open table...

    ReplyDelete
  13. tahniah Iday. hebat betul. so happy for you :D

    ReplyDelete
  14. Waa.. Bestnya dpt kmpul sebnyk tu..

    ReplyDelete
  15. ajarlah kita macam mana nak cari duit melalui nuffnangg :'( Thanks iday

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List