Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Malacca trip [TEASER]

Salam,

Weekend lepas, iday and kawan 1 ofis plan pergi Melaka. Pergi tak lama pon, cuma 2 hari 1 malam. Kitorang pergi dengan 2 buah kereta & gerak hari sabtu pagi. Kitorang sempat pergi Jonker Street, makan dengan Jonker88, lepak dekat kampung portugese, main lantern, minum original coconut shake dekat klebang. Fuhhh, padat aktiviti 2 hari 1 malam. Thanks to waze kerana membantu kami sepanjang perjalanan. Hehehe. 

Ni just teaser, tak sempat nak update! huhu :)


























Update Tentang Contest Shopping at Lazada :

Iday akan announce the winner by today okay! Iday ada dapat email and message through Facebook and blog semua tanya pasal pemenang. Sabar ye. :)










13 comments:

  1. Alaaaaaa ! Untunglah husband photographer , gambar cantik bagai nak gila. Amboi. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. untung untunggggg , seronok islam ada orang puji.

      Delete
  2. melaka adalah tmpt paling best nk jalan²..

    ReplyDelete
  3. Kat melaka tapi nampak mcm kat obersea hahaha cantik gambar!

    ReplyDelete
  4. daku orang melaka ponggg malas nak p melaka...
    hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, dah biasa kan. kita ni dok jauh, tu yang excited sikit :)

      Delete
  5. Pergi Melaka tak melawat tempat bersejarah rugi lerrrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, dulu selalu pergi melaka, pergi A-famosa semua. kali ni jalan2 macam ni je. Hehehe

      Delete
  6. dushhh gambar lawa-lawa lah >.< Lama dah takpergi Melaka. Dulu macam 'lost' je nk buat apalah pergi Melaka, skrg daa ada plan. hehe

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/2015/01/saya-pun-kpoppers-jugak.html)

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List