Enter your keyword

#IslamIday | Aktiviti sebelum tidur

credit : google images

Aktiviti sebelum tidur? Biasanya pasangan suami isteri ni buat apa sebelum tidur? Kalau aku dengan islam, kitorang upgrade and attack dekat Clash of Clan dulu. Compare la sape clan paling power, menyampah. Hahahaha

Tapi, bukan selalu pon, kadang-kadang kitorang banyak sembang, bercerita la apa buat 1 hari, gosip artis ke, cerita kelakar kat ofis ke, makan apa time lunch. Banyak la sembangnya. or manja-manja dengan Ali, Hiro & Maya. atau tengok movie ke.  

Cuma hari tu, iday dari office lagi, plan nak bagi teka-teki ni dekat Islam before tidur. Sebab teka-teki ni kelakar. Teka-teki iday bagi dekat kawan dekat office, semua takle jawab. Hehehe

So, malam tu sambil-sambil main COC, start la perbualan teka-teki tu. 

Iday : B, saya ada teka-teki ni. tapi awak jangan google.

Islam : Ye, teka-teki apa?

Iday : Okay, banyak-banyak baju, baju kemeja apa confuse?

5 saat lepas tu, 


Iday : eh silap, banyak-banyak baju, baju apa confuse?

Islam : emmm, jap er nak fikir, emmm

3 saat lepas tu 

Islam : baju kemeja! 

Iday : err, sebab apa baju kemeja?

Islam : baju ke meja. hehehe

Iday : Sebenarnya, awak tahu jawapan ni before ni ke or sebab saya terbagi jawapan dekat soalan? *sedih teka teki tak jadi

Islam : sebab awak bagi jawapan. Hahahahaha

Semangat balik dari office nak bagi teka-teki kat dia, sekali kantoi pulak . terbagi jawapan dalam soalan teka-teki. Failed betul. Huhuhu



yang kecewa,



5 comments:

  1. hahahaha nakal la korang berdua ni. islam cepat tangkap jawapan 1st soalan tu

    ReplyDelete
  2. Comelnyaaaa! Fana teringin sangat sebelum tidur tu solat berjemaah dengan suami pastu mintak doa yang boleh bahagiakan rumahtangga. Hihihi. Banyak baca novel fana ni. Kbai! :p

    ReplyDelete
  3. Hahaha..serius comel!ni mesti excited nk bg teka-teki tak sedar dah bagi jawapan.

    ReplyDelete
  4. haha..kelakar..boleh terbagi jawapan plak..islam cpt pick up pulak tu..kalau saya, slow w/pun dah terbagi jawapan..

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List