Enter your keyword

Honda HR-V Crossover - Best ke?

Eh nak beli kereta ke?


Sekarang target nak beli rumah je, ida cuma berkenan pulak dengan Honda HRV yang baru ni. Cantik bentuk dia and sangat luas. Terdapat pelbagai ciri baru diperkenalkan.



Tengok gif ni, gigih buat. Hahaha


Cantik kan? iday jenis suka kereta kecik-kecik macam mini cooper ke , swift ke, tapi bila tengok Honda Hr-v ,smart betul walaupon besar. bagi iday size dia memang dah okay. Just right katanya. hehehe


Kusyen dia pon jenis kau boleh angkat kalau nak letak barang. Sesuai sangat kalau orang yang jenis suka beli pokok bunga. Macam mak aku. hehehehe 


Kalau perempuan macam aku pilih kereta, asal nampak cantik bergaya and muat letak barang. Hahaha So, kalau ada yang nak usha apa yang best boleh check link Honda HR-V ni. Tahun 2015 dah masuk, taknak beli kereta baru? Hamboi! Hahahaha

Kereta ni dah mula dijual kat oto.my dengan harga RM120, 000. Okay ke? 







4 comments:

  1. ushhh, smart. harga pun smart. hehe

    ReplyDelete
  2. murah je tu.. mintak Islam beli 2.. tapi jenis model jelah.. haha

    ReplyDelete
  3. Hoiiiii...kete tu smart gila! siap ada tall mode ek..haha..bgus betol..myvi ade wide mode je :p

    Kumpul duit beli umah jom?

    ReplyDelete
  4. Waduh. Betul lah kak ida. Kereta besar yg quite smart! the price :( idk howw to evaluate ehehehe

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List