Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Minyak Wangi Pheromone untuk pikat hati suami/isteri

credit : Google Images
Ingat tak artikel suami curang dengan janda selama 6/7 tahun? Alasan si suami? Sebab isteri berbau dan tidak menjaga penampilan. 

Sebab tu, bila berkahwin, ada satu tanggapan salah suami/isteri iaitu :

Takpe dah kahwin, busuk buruk macam mana pon, dia (suami/isteri) terima je
Iday pon pernah taw, masa nak keluar rumah memang malas nak pakai makeup and wangian badan. Sebab iday fikir yang iday dah kahwin, siap tanya islam 

B, muka saya takpe macam ni kan, malas nak makeup. bukan nak tunjuk sape-sape pon.

B, malas la nak pakai minyak wangi. Ala, awak je pon. Hihihi

Islam pon terima je, padahal teringin juga nak tengok isteri pakai cantik-cantik, makeup sikit, wangi sikit, bukan untuk siapa-siapa, untuk suami jugak.  

Sama macam suami juga, bila dah kahwin dah tak kisah penampilan diri, dulu masa bercinta, habis 1 botol perfume sembur kat badan. Bila dah kahwin, mula tak kisah sebab fikir isteri akan terima seadanya. 

Jangan fikir macam tu, sekuat mana cinta pon, kalau tak amik peduli perihal diri, bahaya. Apa salahnya kalau kita cantik dan wangi untuk pasangan kita?

So, kena jaga penampilan diri, tak kisah la suami atau isteri. 

Pernah dengar Pheromone

Bahasa senang, aroma dari badan yang berperanan besar dalam daya tarikan seseorang, khususnya yang berlainan jenis. Contohnya kalau suami isteri, ada satu aroma/bau yang jadi tarikan antara satu sama lain.

Disebabkan kita selalu mandi, then asyik pakai minyak wangi yang macam - macam jenis, pheromone dalam badan sukar dikesan. 

Tapi jangan risau, sekarang dah ada jual wangian pheromone dan telah digunakan oleh ramai orang. Semua bagi feedback yang positive especially bila pasangan bertambah sayang. 

Halal ke? 

Iday ada buat research, semua minyak wangi asalkan menepati 3 syarat tertentu iaitu hanya untuk pasangan yang halal , tidak mendatangkan kemudaratan dan tidak mempunyai alkohol(nanti susah nak solat). Produk dari Kedai Pheromone tidak mempunyai alkohol.

Mana nak beli wangian Pheromone ni?

Kalau berminat untuk beli wangian Pheromone ni, boleh ke Kedai Pheromone . Ada 3 cara tempahan dan pembelian iaitu melalui web, sms dan cash on delivery. 


Jangan risau, ramai yang dah menggunakan perkhidmatan Kedai Pheromone dan berpuas hati. Follower di facebook pon melebihi 6000 orang. Boleh klik sini untuk lihat feedback positif dari customer : Bukti Kejayaan Pelanggan



Product dari Kedai Pheromone?

Kalau nak taw, product Pheromone ni bukannya untuk tujuan pikat pasangan je, tapi boleh mengeluarkan aura positif untuk orang sekeliling. So, iday nak highlight 3 product dari Kedai Pheromone ni :


1. Pheromiss For Her


Klik sini untuk lebih detail : Pheromiss For Her 



2. Mystique Switzerland

Hehe Product ni khas untuk pikat suami, kan bagus kalau hubungan yang erat, kita eratkan lagi. dapat pahala :)

Klik sini untuk lebih detail : Mystique Switzerland



3. Flaming Desire



Klik sini untuk lebih detail : Flaming Desire

Ada lagi product dalam Kedai Pheromone ni, boleh check sendiri dengan klik : Shop

Iday pon ada shopping dekat Kedai Pheromone ni, nanti iday cerita pengalaman kali pertama shopping and feedback dari produk yang dijual dekat Kedai Pheromone ni. Hihi malu pulak kita :p

Jom membeli sambil menderma!

Setiap pembeli online di Kedaipheromone.com, RM5.00 akan disumbangkan ke Bantuan Banjir Pantai Timur! :)




.......................................................................................................................................................

Segala pembelian dan pertanyaan boleh dibuat di :



Email : admin@kedaipheromone

No telefon : 013-3377695

Wechat Id : kedaipheromone




6 comments:

  1. wah thanks kkakk ida!!! hehehe betul!!!!! kena lah CUBA jaga kan hikhik. Mucuk wangi pun tetap bersama gituuuu

    ReplyDelete
  2. saya sendiri pun tak tahan if orng yg berdekatan bucuk.. so might as well diri sendiri pun kena wangi.. giteww..

    ReplyDelete
  3. Serius memang kene wangii walaupun dah kahwin 20 tahun...

    www.dorsettpink.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. kedaipheromone.com tu mmg best..say pelanggan tetap utk product lelaki sejak 2010 lg hihi

    ReplyDelete
  5. kedaipheromone.com tu mmg best...say pelanggan tetap untuk product lelaki sejak 2010 lg hihi

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List