Enter your keyword

Video Hanis Zalikha dilamar Hairul Azreen

Amboi, gosip memalam kan. Hehe

Bukan apa, yang dilamar tu bukan artis biasa-biasa, blogger popular dan juga 1 universiti dengan iday dulu. amboi, baru nak mengaku 1 uni. Hahaha Iday pernah nampak Hanis cucuk duit dekat ATM masa UiTM Segamat dulu, tinggi betul dia ni. 

Sambung cerita dilamar,



Okay, before pernah keluar story pasal Hanis Zalikha dan Hairul Azreen, tapi kata mereka cuma kawan biasa. Lepas tu banyak la gambar-gambar diorang sama-sama dekat Instagram semua. 

Tadi masa Konsert Akhir Gegar Vaganza 2014, Hanis mendapat kejutan dilamar oleh Hairul Azreen. Mestilah keluarga Hanis dah bagi greenlight, berani nak buat camtu, live pulak dekat anak orang. Hehehe

Hairul : Hanis Zalikha binti (lupa nama ayah, tak dengar) , Will you marry me?

Hanis : InsyaAllah, Thank you.

Hairul : Sorry, yes or no.

Hanis : Yes.

Hanis Zalikha pula setuju dengan lamaran tersebut. Actually pasangan diorang ni bagus taw, sebab tak expose sangat relationship diorang macam sesetengah artis tu. Tup tup, dilamar pon. Baru lah jadi. Hehehe



Iday suka Hairul Azreen sebab dia bukan fokus pada dunia lakonan sangat, dia ni ada business taw, partner dengan Hanis pulak tu, sewa set pengambaraan gitu, macam studio, Hello Studio My : http://instagram.com/hellostudio_my/

Oh, video Hanis dilamar tu boleh klik sini bawah :


Video Hanis Zalikha dilamar Hairul Azreen

p/s: Macam Marian Rivera pulak, kena propose live. hehehehe


3 comments:

  1. Kita yang berdebar semalam , Hanis accept ke tak. Hahahahaha. :P

    ReplyDelete
  2. tak tengok plak malam tadi..tapi memang diorang ni comel sangat!

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List