Enter your keyword

4 hari tanpa internet




Isnin dah,

selamat sampai KL and selamat datang kerja hari ni. 

4 hari balik kampung kat Terengganu. Iday & Islam kan pakai U-mobile, tapi kalau kat area rumah iday memang takde internet connection, digi and maxis je ada. So, memang tak update Instagram, Facebook or any social media. Blog lagi la terabai. Ingat traffic jatuh merudum, tapi check2 asal mantain je, rupanya Citra Mulia page share artikel iday yang pasal product review diorang. Check article ni : Produk untuk kulit kusam

Best ke balik kampung?


Mestilah best, dapat rehat 4 hari, takyah pikir kerja, then heaven gila duk rumah sebab mak masak, then ada banyak makanan. Paling best, first time balik kampung dengan suami. Hahahahaha


Gambar banyak dalam kamera islam, ni gambar-gambar dari phone iday. Nanti la buat full post pasal balik kampung. Hehehehe 







Macam-macam aktiviti buat, mandi laut, makan sarang burung, minum air kelapa muda, makan ikan bakar, jagung bakar, petai, ketupat sotong, nasi lemak ikan. Hahahaha :)

rindu kampung dah :)


3 comments:

  1. Seronok kan...sesekali balik kg....bestnya kg iday...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. tulaaa, jarang balik kampung. bila balik seronok pulak :)

      Delete
  2. Wah ! Bestnya balik kampung. Lagi best tengok makanan tu. Petai bakar especially. Sedapnyaaaa.

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List