Enter your keyword

Apa yang luar biasa pada gambar dalam menu ni?

Pagi-pagi ni, jom kita main cari benda tersembunyi dalam menu kat bawah ni. Hehehehe Apa yang luar biasa pada menu ni, cuba check.



Jumpa tak? Kalau yang dah jumpa, bagus lah. Kalau belum jumpa, tengok gambar bawah ni, gambar dibesarkan sedikit. Hehehe




tak nampak lagi? tengok gambar bawah! Hehehehe :)

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Actually, gambar ni dikongsikan oleh kawan Islam dekat Whatsapp, tu bukan gambar kawan dia tau, tu gambar photographer yang shoot untuk gambar di menu ni. Islam kan kerja di kalangan photographer, ada shooting product, magazine. So, benda2 macam ni just sebagai hiburan diorang. Hehehe

Ada je yang filem2 kantoi, nampak diorang punya set pengambaraan semua. Hehehe

Ni bukan artikel kondem taw, lagipon setakat shoot untuk menu, bukan untuk big commercial pon. Hehehehe :) Ataupon, owner restaurant tu memang saja-saja nak menampakkan imej photographer tu. hehehehe

:)




5 comments:

  1. Hahahahahaha ! Naseb baik betul tekaan kita. Nampak ada entiti dalam sudu. Ekekekeke. :P

    ReplyDelete
  2. memula xperasan pon kat sudu tu ade gmbr org..
    bile tgk gmbr last skli baru perasan.. haha

    ReplyDelete
  3. nampak entiti pelik dalam sudu tu.. hehe.. cuak gak mula mula tengok.. :D

    ReplyDelete
  4. awal2 tu tak nampak pape pelik :D

    ReplyDelete
  5. Assalam iday,
    he3 memola tak perasan
    dok sebok negok nama food dalam menu sebenornya :P

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List