Enter your keyword

Assez Slymm : Berat Naik 10 Kg Selepas kahwin

Bila dah kahwin ni, selalu kita lupa ambil peduli tentang bentuk fizikal kita. Yela, kononnya lepas kahwin tu, kena terima seadanya gitu. Hasilnya iday naik 10kg lepas kahwin. Bukan setahun tapi 6 bulan je. Hahahaha 

Bila baju dan seluar mula ketat, baru la gelabah nak risau. Hari-hari lah tanya Islam masa naik motor.

"B, saya berat tak?"

"B,saya gemuk tak?"

Padahal dah tahu diri sendiri punya fizikal dah berubah. Iday ada jugak nak pergi gym tapi serius tak sempat dengan balik kerja lambat semua. Then, kawan iday yang dah kahwin tapi mantain je badan sarankan iday guna produk baru kat pasaran sekarang iaitu Assez Slymm. 



So, awal bulan hari tu iday try Assez Slymm ni. Sebelum iday bagitau kesan Assez Slymm tu, iday nak terangkan sikit apa Assez Slymm dan khasiat dia. 




---------------------------------------
Assez Slymm
----------------------------------------


Assez adalah minuman kesihatan yang membantu menurunkan berat badan, membakar lemak dengan cepat, menghalang penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak, melawaskan (DETOX), menegangkan kulit dan menambah tenaga. 



Formula Assez Slymm akan membolehkan anda untuk kurus dalam masa cepat, mudah dan pantas. Ia akan memberi rasa kenyang yang berpanjangan tanpa rasa sakit perut.


Tengok, bukan setakat dapat menurunkan berat badan tapi menegangkan kulit and tambah tenaga. 

Apa khasiat yang ada pada Assez Slymm?

  • Membakar dan mencairkan lemak di badan dengan cepat berkesan
  • Bertindak sebagai 'carbo blocker' - Menghalang penyerapan karbohidrat dari diserap badan
  • Tiada kesan sampingan & selamat diguna oleh semua
  • Memberikan rasa kenyang kepada pengguna sepanjang hari


---------------------------------------
Soalan-soalan mengenai Assez Slymm
----------------------------------------

Sebelum korang tanya apa-apa, meh iday nak jawab dulu. Hahaha

  1. Status KKM? - Assez Slymm adalah makanan, bukan ubat so tak perlu KKM
  2. Dimakan bersama ubat? - Boleh. tapi sewajarnya 30 minit sebelum or selepas
  3. Perempuan mengandung or mnyusukan anak ? - Boleh, kerana 100% herba
Lain-lain soalan boleh call or sms no ni : 013-9200106



---------------------------------------
Testimoni dan kesan pengambilan Assez Slymm
----------------------------------------

Okay, ni dah masuk minggu ke-2 iday minum Assez Slymm ni. Sebenarnya senang la sangat nak amalkan Assez Slmm ni, dalam 1 kotak tu ada 20 paket. 



Amalkan minum waktu pagi or petang dengan air suam 150ml. Kalau nak minum sejuk-sejuk pon boleh. Ida suka minum suam-suam. Kalau bukat paket dia, like putih-putih serbuk. Hehe




Bau dia macam susu-susu nestum, susah nak minum sebab asyik kena kacau dengan Ali, Hiro & Maya. Agaknya diorang suka bau dia, warna pulak macam putih-putih susu. Hehe







Serius, kalau minum waktu pagi, rasa macam dah ambil breakfast sebab akan rasa kenyang sampai lunch. Biasanya iday akan minum and makan sebiji epal. So, memang baguslah kan. Dari iday dok makan nasi lemak pagi-pagi, dengan sambal minyak, nasi pon berlemak. Huhuhu

Paling best, sekarang nak membuang, lawasssss je. Hahaha Nikmat hidup :p

Bila dah amalkan selama 2 minggu ni, memang ada kesan. Salah satunya, iday rasa badan iday lebih ringan. Iday ingat masa berat iday naik 10 kg lepas kahwin tu, berat je masa naik tangga tu. Hahahahah

Sekarang, lebih bertenaga la & iday memang plan nak terus amalkan Assez Slymm ni. Tengok je la salah seorang pengguna yang amalkan Assez Slymm ni, dulu orang panggil Badak-badak, now dah kurus cantik :)

Sebelum



Selepas



---------------------------------------
Cara nak beli dan tempah Assez Slymm
----------------------------------------

Sekarang tengah promosi taw, harga asal RM150, sekarang RM99. Lagi murahhhhh! Hehehehe so, cepat-cepat order. Kalau nak order boleh call no ni :

013-9200106

No ni korang boleh guna kalau ada sebarang tempahan dan pertanyaan mengenai assez slymm. Boleh sms, call dan whatsapp.

Paling best, kalau tak beri kesan, duit akan dipulangkan!


Jom kurus! Hahaha Jom sihat la, badan cantik :p Jom target hilang 10Kg balik! Semangat! 

Follow or visit dekat link bawah ni untuk lebih info





6 comments:

  1. ok nak try lah..dah terpengaruh dnegan ida..muahahaha

    ReplyDelete
  2. pergjhhhh nampak berkesan tu ..kucing pun nak minum

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
  3. jangan bagi kucing minum..kurus kucing tu hahahaa

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum iday, salam perkenalan dari sheila. hehehe assez slymm awesome. teruskan minum ya. hehehhe mesti maintain kurus lepas ni ~~~

    ReplyDelete
  5. Bau dia pun best kan.... sedap minum sampai abis

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List